-
yaşam tarzını bağdaştırmak doğru olmaz. ama düşünce tarzım ve hayata bakış açım kesinlikle bağdaşlaşıyo.kimseyi görünüşüne veya davranışlarına göre değerlendirmek doğru değildir.kimsenin olduğu gibi davrandığından emin olamazsınız ki... ama düşünce tarzı farklı bi şeydir çünkü kimse düşüncelerini bağıra bağıra açıklamaz. açıklayacak cesareti olana saygı duyarım. ama sokakta kimse ben ülkücüyüm diye gezmez...ben rock dinliyorum ama sex&drugs şeklinde mi yaşıyorum, hayır. önemli olan içindekidir, kalbinde nasılsa öyledir!:DDD
-
Bence dinlediğimiz muzikle yaşamımızı bagdastırmak sacma bisey.Acıkcası bende bagdastırıyorum az da olsa.Ornek:Rock dinledigim icin hip hop dinleyen bir adamla takılmak istemiyorum.Ama bence yanlıs yapıyorum.Dogrusu ne dinlersen dinle once insan ol kavramı.
-
(bkz.ledzeppelin diye bi grup stairway to heaven diye bi şarkı yapmış duydunuz mu?)
şimdi arkadaşlar; müzükle; sanatla insanın yaşam tarzı tabii ki bağdaşabilir, bağdaşmayadabilir. bu gayet doğal. ancak şöyle bir durum söz konusu ki; sen kalkıp 'ya bu pempe ayakkabılar çok güzel ama metal dinliyorum giyememkiiii' diye hayıflanıyorsan yaau bırah!...
insan psikolojisi üzerine şunları rahatlıkla söyleyebilirim ki, bi insan kendine özgü hal, hareket ve davranışların farkında olmaz, çünkü herkes dünyaya kendi gözüyle bakıyo, herkes için olması gereken kendinde olandır. neden hevi metal söz konusu olunca böyle yaşam tarzı, giyim b*k püsür sürekli söz konusu oluyo? çünkü toplumda göz önünde olan küçük bi kitleden ibaret, dolayısıyla dikkat çekiyo; çektiriliyo... dünyadaki herkes siyah giyseydi de bunların içinde 3-5 tanesi pempe giyseydi o zaman onlar asi, onlar satanist olurdu:D
-
Gerçek bir müzisyen için müzik zaten hayat , hayat da ilham kaynağıdır...
-
ya elbette herkesin örnek aldıgı bi kişilik,idol vardır.ama buna körü körüne baglanmak olmaz.objektif biçimde sadece olumlu özelliklerinden ders cıkarmaya calısırım.
rock sanatcılarını büyük ölcüde kendime ölcü alırım ama dedigim gibi olabildigince olumlu yanlarından ders cıkarırım kendime.
yaşam tarzımla dinledigim müzigin tam olarak bagdastıgını sölersem yalan olur,dogustan bazı özelliklerimiz vardır ve bunlardan ne kadar sikayetci olsakta degistiremeyiz.
-
canım kardeşim sen böyle rocnroll paparazzisi şeklinde yaşamaya devam et bu kafayla dinlediğin her notanın hakkını veriyorsun ne demek dinlediği grubun elemanlarını bile bilmiyor zorundamı bana ne aslolan müziktir adamın kim olduğu saniyede kaç nota basıp sabah kaçta tuvalete giitiği değil
-
canım kardeşim sen böyle rocnroll paparazzisi şeklinde yaşamaya devam et bu kafayla dinlediğin her notanın hakkını veriyorsun ne demek dinlediği grubun elemanlarını bile bilmiyor zorundamı bana ne aslolan müziktir adamın kim olduğu saniyede kaç nota basıp sabah kaçta tuvalete giitiği değil
-
muzikleri hayatimizla bagdaslastirmak zorunda degiliz, muzikler hayatimizdan ayridir,muzikleri anliyabilir, hissedebilirz ama bir bag kurmak zorunda degiliz. Bu terimler arasinda fark vardir.