Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

JENNIFER'IN KÜRKLERİ

• wallace • 29 Ağustos 2005 15:10 • #483281
    arkadaşlar bildiğiniz üzere jennifer(tam yazılışını bile bilmeyeceğim aptal ucube) lopez tam bir kürk hastası...peki o kürklerin nasıl bir işkenceyle yapıldığını biliyor musunuz???önce hayvan kafasına sopa vurmak suretiyle bayıltılıyor,daha sonra canlı canlı derisi yüzülüyor...en sonunda da öldürülüyor...neden???kürkün kalitesi bozulurmuşş...Lanet olsun böyle lükse de,böyle pop müziğe de böyle jeniffer a da!!!!
  • dexter_holland • 29 Ağustos 2005 15:20 • #483284
    Benim halam da kürk giyiyor ama ondan nefret etmiyorum. Neden mi? Çünkü müzikle alakası yok.
  • scalloped • 29 Ağustos 2005 16:22 • #483299
    bi tek jennifer lopez mi kürk giyiyor bu dünyada a gadasını aldımının akıllısı..
  • punk_girl_punk • 29 Ağustos 2005 17:25 • #483307
    sadece jennifer giymiyo kütk konuyu kürkten müziğe bağlamışsın yeteniğine hayranım onuda belirtiyim
  • Paşam • 29 Ağustos 2005 17:31 • #483311
    anlayamadım neden hayvanın kafasına vurarak bayıltıyorlarki hayvanın anesteziye karşı alerjisimi varmış ?
    ya da madem öldürecekler neden zehirleyipde öldürmüyorlar da bayıltıp derisini yüzüyorlar. hangi canlı derisi yüzülürken ayılamazki.
    Ayrıca derisi ve kürkü süs amaçlı olsun diye hayvan öldürende o mamüle para verende benim için değersiz ve vahşi yaratıklardır. yazıktır yav ağzı var dili yok derdini anlatamaz yaratıklara bu kadar gaddarca davranmak neden ?
    ben kuzu eti yiyemiyorum nedenmi ? daha ufacık bir yavru iken sırf eti daha lezzetli diye o sevimli hayvanın kesilmesini içim kaldırmıyor.
    tabii ki hayvanın eceli ile ölmesini bekleyipde yiyecek halimiz yok ama daha yavru bu yav. azcık vicdan.
    ayrıca astragan kürk dediğiniz modelin anne karnından cenin iken alınan ve derisi işlenen kuzu olduğunu biliyormusunuz ?
    yani daha doğmamış bile.
    insan en vahşi hayvandır
  • scalloped • 29 Ağustos 2005 17:37 • #483315
    sadece jennifer giymiyo kütk konuyu kürkten müziğe bağlamışsın yeteniğine hayranım onuda belirtiyim

kütük??
  • brçe • 29 Ağustos 2005 19:08 • #483333
    saçmaladığının farkındasın dimi?eminm senn ailendede gelçek kürk giyen bi hatun vardır!!benim annemde de var!!!her kadın sever??ama bunun bu olayın müzik sitesi garajda ne işi var??galiba bunu sende anlamıosun şuanda!!!ayrıca ben jennifer böyle yazılıyor:)ve ben onu seviyorum tmm mı:)eheheheh :)
  • tabularasa • 29 Ağustos 2005 22:40 • #483365
    merak etme dostum yakında jenifferin kürkü benim üstümde olcak:)
  • wallace • 29 Ağustos 2005 23:26 • #483382
    yaw siz de işe nereden bakıyorsunuz...tabi ki bizim ailede de de kürk giyen hatunlar var,ama jennifer mıdır nedr onun tekniğiyle hayvanları bayıltmıyorlar...direk öldürüyorlar ve hayvancağızlar acı çekmiyor...anestezi ve direk öldürme işlemleri de jennifer tarafından kürkün değeri azalıyor diye yapılmıyor anlayacağınız...ayrıca kürk giymek ayrıdır,işkence çektirerek hayvan öldürmek farklıdır!!!
  • wallace • 29 Ağustos 2005 23:34 • #483384
    bu arada büyük mallık edip direk öldürmek yazmışım,kusra bakmayın!!!