Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

JENNIFER'IN KÜRKLERİ

• Paşam • 29 Ağustos 2005 23:39 • #483386
    hakaten yav komik olmuş :)

direk öldürüyorlar ve hayvancağızlar acı çekmiyorlar

beeeyyle yüzlerinde mutlu bir tebessümle son nefeslerini veriyorlar. artık başka bir bedende davet davet gezeceklerini düşünerek ölüme hoş duygularla koşuyorlar.
  • 2ve4 • 29 Ağustos 2005 23:43 • #483387
    kürk giymem, giyenide sevmem..
  • BlAcK BaSs • 29 Ağustos 2005 23:51 • #483392
    jeniffer lopezin de kurkureticilerininde .................. onların derilerini yüzüp ben kendiim gicemm(harbi iyi fantezi insan derilerini yüzmek) :D
  • nönü • 26 Eylül 2005 10:59 • #486045
    abi herkez giyiyo.kime ne diceksin? vahşet ya beni konuşturmayın.....neyse......
  • venom • 26 Eylül 2005 11:16 • #486046
    VAHŞEEEET!!!!
    [183 kez okundu]Darth_Vader
    30 Ağustos 2005 Salı / 07:41
    sadece bi bakın..

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

yorum yok..

saygılarımla..

s.t.c.o.p.

Daha önceden buna benzer bir toppic açılmıştı.Eğer izlemeyen varsa izlesin.
  • Ktulu • 26 Eylül 2005 13:09 • #486064
    Allah hayvanları insanlara hizmet etmesi için yaratmış. Doğaya hizmet etmesi için, hiç olmazsa insanların onlardan ibret alması için. Hayvanları o kadar düşünüyosak atlara da binilmesin, develere de, eşeklere yük taşıtılmasın, et yenmesin.. Olmaz öyle şey arkadaşlar. Kürk giymek de aptalca bişey değil. her kürk giyen insana cnai gözüyle bakmak da.. Sonuçta her hayvanın kürkü ona işkence edilerek de alınmıyo. Hepsine iyi muamele yaptıktan sonra onlardan faydalanmak insanın en doğal hakkı. Yediğimiz içtiğimiz hatta üzerimize giydiğimiz bi çok şey hayvanlardan geliyo. ve bunları giymek, yemek içmek herşeyden daha sağlıklı. Sonuçta yaratan bizi ona göre yaratmış, onları da.

Eskiler bir çok müzik aletinin yapımında da hayvanlardan faydalanıyolarmış. Kanunun çıkardığı en iyi ses kedi bağırsağıyla yapılan tellerle oluyo. Bi çok kemanda at kuyruğu kullanılıyo.

Daha farklı şeylere de bakarsanız, mesela yediğiniz biçok şeyin yetiştirilmesi sırasında hayvan gübresi kullanılıyo. Hatta bazı insanlar evini yaparken hatta ısınırken bile hayvanların dışkılarını kullanıyolar. En iyi yalıtım da bu şekilde yapılır. En sıcak tutan şey hayvan kürküdür. Doğal çünkü hepsi.

Hayvanların hemen hemen herşeyini kullanıyoruz. Ama tabii kimse bu yüzden onlara işkence yapma hakkına sahip değil. Herkes hayvanları istediği gibi kullanabilir. Bu bizim hakkımız. Kuzu eti yememekle ya da hayvan postu kullanmamak, kürk giymemekle çözülebilicek şeyler değil bunlar. Kanada'daki ya da dünyanın değişik yerlerindeki hayvan postu yapıp kar elde etmek amacıyla yapılan katliamları bütün dünya biliyo zaten. Önemli olan hayvanlardan istifade etmemek değil, onlardan faydalanırken onlara da haksızlık yapmamak.

Şimdi kimse gelip de kuzu yememekle hayvan haklarını savunduğunu söylemesin bana. Hayvan hakları zamazingosundan bahsetmesin. Ben bi greenpeace üyesiyim ve burdaki bi çok kişiden çok daha fazla faydam olmuştur onlar için. Dediğim gibi önemli olan onlardan faydalanmamak değil, aksine en iyi şekilde faydalanmak, ama bunu yaparken onları da düşünmek gerek.

http://www.greenpeace.org/turkey/