Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

de javu.......

• craSSa • 30 Ağustos 2005 20:46 • #483552
    Yunuz ha yardın attın yine nuricim. Ama adımı pek anmazsan sevinirim senin gibi henüz deşifre olmadım ;) Yok laf falan sokmadım bi halini hatrını sorayım dedim. Hadi sağlıcakla kalasın nuricim...
  • physco_burock • 30 Ağustos 2005 23:07 • #483568
    taximde bir gay bar var onun ismi de-javu ama alakası yok sanırım :):P
  • miami_karpuzu • 31 Ağustos 2005 01:21 • #483586
    elestirme laf sokma kotuleme mi. bumudur elestiri.
    ben dinledim sarki sozleri guzel olursa. bi de vokal kendin cos taki gibi olursa niye dinlenmesin.diger sarkilarda vokal hiphop gibi falan sevmedim pek.ama tarzlari otururursa niye dinlemeyim.muziktir yaptiklari.baglama da guzel olmus...
  • drug_on • 31 Ağustos 2005 01:37 • #483593
    bağlama kullanımı gerçekten çok hoş; feather fall diye bi grup var, onlar da kullanıyodu bağlama süperdi(tabi onlar müzik grubu, dejavuyla kıyaslamıyorum yani)

robert plant der ki; 'bir lokantanın menüsünü okuyabilirsiniz şarkılarınızda, insanlar dinler...' öyle olmalı ki, bu bizim 'türk grupları' için kesinlikle geçerli diğil; sallama söz yazma hakkını kullanmak için sağlam bi beste yaparsın ki; sözlerin abesliğini kamufle edersin... ne müzik var ne söz!

yerli gruplarımıza sahip çıkalım arkadaşlar; onlar müziğe sahip çıktıkça...
  • tombi • 31 Ağustos 2005 14:33 • #483656
    bence çokta iyi bi grup.anlamıyorum..neden yeni çıkan gruplara hemen bi b.k atarlar falan.ya da mutlaka başka bi gruba benzetip,onların taklidi falan denir.ne bu ya??zaten kaç tane sağlam grup var ki??yeni çıkanlara da böyle b.k atıyolar.
  • death_glory • 31 Ağustos 2005 16:19 • #483669
    mutlaka başka bi gruba benzetip,onların taklidi falan denir.

bak bu konuda haklısın; bu çok aptalca...

kaç tane sağlam grup var ki??

ama bu konuda yanlışsın; hayvan gibi sağlam gruplar var Türkiye'de...
  • MLPR • 31 Ağustos 2005 18:35 • #483682
    ortalık rock gruplarıyla doldu yahu...
  • tombi • 3 Eylül 2005 15:57 • #484002
    evet çok grup var ama yinede kötü olanlarda var.sağlam grup yok demiyorum.yani demek istediğim iyi olanlar zaten kendi yerini edinir falan.kötü olanalr zaten ayıklanır.amam her çıkanı da eleştirirsek olmaz ki!!yanlış anlamayın gruplara lafım yok.harbiden de sağlam grup var yani de ben anlatamadım herhalde.neyse...bu konuyla ilgili başlık açcam da açamadım.yeni başlık açamaıyorum.
  • snap666 • 3 Eylül 2005 16:35 • #484005
    ya tamam sozler dandik otesi ama muzikleri manyak. adamlar cıkıyo,babalar gibi calıyo. manga mı dinliyelim bunun yerine?