-
ya mföye pop diyenler varda bence pop değil pop diyenleri konserlerine davet ediyorum
fuat çok iyi bi gitarist bence mazharada gitat çalmayı o öğretmiş grupta herkes iyi davulcudan klavyeye basa(özkan) kadar herkes iyi bence
-
bi yorumu olan yokmu yani :D
-
Valla eski albümlerini dinlersen adamlar jazz yapıyorlar...Şimdi ise piyasaya ayak uydurmaya çalışıyorlar,hepsi çok kalite müzisyen,gerek teknik,gerekse duygu açısından...
-
onu söylemeye çalıştım zaten :p
-
mfö "müzik" yapıyor...ayrıntısına gerek yok :)
-
Kesinlikle mfö müzik yapıyor. Popsa popçuyum ulan seviyorum onları umrumda değil :) hehehe
-
m.f.ö müzik yapıyor polemiğe girmeyin polemiğe girilcek bir grup değil hatta sabahtan beri onları dinliyorum ..bazı şarkıları ruhumu dinlendiriyor bazıları ise coşturuyor...
-
Öff beee! Gidin bir popun anlamını öğrenin de ondan sonra konuşun. Anlamıyorum neden müzik sitesindesiniz, müzikle hiçbir alakanız yokken.
-
giriste mulakat yapalım!olmadı sen evde soru hazırla;)getir pekçiye ver!o da amfinin isinması kadar kısa surede olan üyelik surecini uzatsın hatta müzakere tarihide verebilir;)
ne dersin?
-
arkadaşa katılıyorum dexter_holland gibi müzik duayeni arkadaşlarımızın mfö gibi müzikten anlamyana insanlara ve onu sevenlere yardımcı olması gerekir dimi ama malesef kendide bi boktan anlamıyo pıhahahaha