-
şahsen ben öyleyim
-
Sabahtan beri ağlıyorum. Yarın daha da çok ağlayacağım. Burada kaç yıllık Offspring hayranı var ama herifler oraya müzik hakkında hiç bir fikirleri olmadan içmeye, tepinmeye ve sevişmeye gidiyorlar. Durum böyle olunca babam da izin vermiyor tabii. Diyorum ki müzik festivallerini amaçsızca kullanan herkese lanet olsun.
-
gidilmeye değerdi abi...biz burda rakı en rak yaparız hehe.yaşasın cumartesi akşamları:)))))))))))))))
-
the cure ve apocalypticayi kaçirdigima üzülüyorum açikçasi...
-
aynen sabahtan beri gidemeyen arkadaşlarımla dertleşiyoruz
ya nasıl kaçırdım böyle birşeyi
aslında azıcık kulağımı kabartsam duyucam müzik sesini yanı başımızda ama ben evdeyim!!!!....
-
değilim
-
geceleri kıçım donacaktı ya da sabahları nemli dıbık dıbık bir çadırın içinde uyanacaktım bir de geceleri yan çadırdaki herifin kıçının konserini dinleyecektim bu yüzden üzülmeyebilirim ama bir de şebnem+apocalyptica+the cure+offspring+.....
kaçırmak var bunlara üzülebilirim ama yapılan bir istatistik gösteriyor ki Türkiye' ye gelen her yabancı grup ondan sonra ki 6 ay içinde tekrar Türkiye' ye gelmiş o yüzden hala umut var!
-
oraya ilac bile almiyolar icki varmidir kine bence yoktur.paso kola iciriyolardir.arada burn icirirler tamam iste masraflar cikti bile...
-
ben gitmek isterdim nede olsa bu sene adam gibi gruplar geliyor gerçi hiçbirini pek dinlemem ama olsun onları seyretmekte ayrı keyif ama şunu dicem bu festivale karşı olan kısmı çok iyi tanıyorum kıçım doncak yağmur yağcak yemek yok su yok vs..gibi mazaretler için değilde tamamen siyasi görüşleri çerçevesinde haraket edip bu festivale karşılar ama yine şunu sorcam kurt cobain mezarından çıkıp gelse heralde giderdiniz dime?
-
ulan sırf o piyasacı herifler ve festivali amacından saptıranlar yüzünden gidemiyorum