metal kuzucuk demişki
ama şunu dicem bu festivale karşı olan kısmı çok iyi tanıyorum kıçım doncak yağmur yağcak yemek yok su yok vs..gibi mazaretler için değilde tamamen siyasi görüşleri çerçevesinde haraket edip bu festivale karşılar
yav benim yazımın içersinde 1 gram siyasi görüş var mı yav? bu kadar olur yeter artık illa tartışmak istiyorsanız birşeyi olumlu şeyler için tartışın! yazının içersinde yazdıkların beni kastediyor ve benim hiçbir siyasi görüşüm yok dostluk barış ve kardeşlikten başka her topiğe bu gibi fuzuli tartışmalarımı sokacaksınız ses çıkarmıyacağım diyorum laf en sonunda bana dayandı hangi cüretle tanımadığın insanları zan altında bırakırsın kardeşim biz buraya partimize (ki oy kullanmam) oy toplamaya mı geldik
metal kuzucuk lafını ölçülü kullanmanı rica edeceğim hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız ne gerek vardı yazında bu göndermeyi yapmana lütfen herkesten ricam bu gibi polemikler artık son bulsun yazdıklarımızda karşı tarafı iyi tanıyorsak onun hakkında yargı içeren ifadeler kullanalım herkese saygılar sürçü-lisan ettiysek affola!