Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gülmeyin ama aklıma takıldı işte :P

• cigaracı • 7 Eylül 2005 19:09 • #484417
    eyvallah beyler.neyse birde tavsiye mevzu var.mesela şöyle bir diyalog;

-olum seni hatun aldattı demi?falanca grubun filanca şarkısını dinle tam sana göre...

-harbimi lan?dur bi dinliyim varmı sende cdsi filan...?

ben şahit oldum....:))
  • tweeder • 7 Eylül 2005 19:14 • #484418
    Mana çokluğu

+10000
  • MLPR • 7 Eylül 2005 19:20 • #484419
    insanların 'neden bu müziği dinliyorum' diye kendi kendilerine sorduklarını düşünmüyorum.eğer kendi düşüncelerine uyuyorsa dinlerler uymazsa dinlemezler.onun için neden dinlediğimizi düşünmeyelim neyi dinlediğimizi düşünelim))))
  • tuuce • 11 Eylül 2005 02:01 • #484798
    bi tür ak1m desek buna
  • Darth_Vader • 11 Eylül 2005 02:58 • #484805
    bol komalı türk ve şark melodilerini içim sıkıldığında ya da ne bileyim bi duygu yoğunluğu yaşadığımda dinliyorum..
    tabi bunu ulan ağlayasım geldi, takayım bi yaylı tambur taksimi diye değil..
    öylesine denk geliyo..
    ama batı müziği diğer zamanlarımı kapsıyo..

türk müziği kalbe, batı müziği kulağa hitap ediyo bence..

her neyse iyice saptım konudan:))
    kusura bakmayın..

saygılarımla..

s.t.c.o.p.
  • death_glory • 11 Eylül 2005 03:40 • #484811
    bi dakka metaldemi mana çokluğu yok; nası yani? ozaman megadeth-hangar18,symphony of destruction,, voivod-nothing face, slayer-angel of death, anthrax-indians, ıron maiden-run to the hills,hallowed by the name... hatta kiss-crazy nights, judas priest-rock forever,heavy metal, breaking the low, motley cruenun girls girls girls, gunsnrosesın one in a million... rocknroll adına yazılmış tüm şarkıları incelemeni öneririm; kaldı ki heavy metal, çökmüş sistem ve bozuk düzen dediğimiz olguları çokça işler...

he müziği neye göre seçiyoruz dersen; zevk meselesi demiycem; diğil arkadaşlar; evrende oluşumunuzdan bu yana yaşadığınız herşey, aldığınız eğitim, ruh haliniz, yaşadığınız çevre... hepsi ve daha fazlası etkendir.
  • rickenbacker • 11 Eylül 2005 10:06 • #484815
    death_glory buna master of puppets ve ride the lightning i de ekliyorum...bir de iron maidendan 2 minutes to midnight var...

+1000000000000