-
ya ama galiba yanlıs anlasıldı,ben lars en iyi demiyorum,tabi ki dave daha iyi,ama lars niye basarılı olarak anılıyo?onu sordom
-
N'apiym? O kadar çok şu gotik özentileri var ki etrafta kullanıcı ismlerinin yanlarına 666 koyup, ben karanlık, depresif, satanik, gotik biriyim havalarında, 666 sayısını gördüğüm her yerde tiksiniyorum. Açıkçası hiç komik değil ve çok saçma buluyorum bu sayıyı heryere yazmayı. Alınma snap kardeş, sana kasıtlı değil.
-
Ben söyledim ya, iyi bir grupta olduğu içindir. Mesela Ringo Starr da çok iyi olmasına rağmen yüzyılın bateristi değil ama dünya çapında oylama yap, milyonlarca kişi ona oy verir (ben de dahil). İyi bir grupta olması olayı tetikliyor.
-
dogru soluyosun.ben de goruyorum oyle tipleri.ama ben oyle gothic im ben falan yapmam. ama yanlıs anlama,'boyle yaptın dedin' demiyorum.
-
bi de lars'ın soyadı ulriç diye okunuyo galiba,emin degilim
-
lars ulrich (ulrih diye okunur).
acayip bir insandır neden bu akdar ünlü olduğunu bilmiyorum ama teknik çalışı ve zamanında en hızlı olmasıdır.san,yede 6 vuruş olara hatırlıyorum.yıllarca dinledim metallicayı halada dinlerim.davulları çok açıktır neye vurduğunu çok rahat anlarsın.manyak derecede davulları vardır.ayrıca gaz davulu çalar.grubuyla eşit çalar öne çıkmaya çalışmaz.ve hem kayıtlarda hem konserlerde hemde çalışmalarada bir kere bile ritim kaçımamış ve yanlış çalmamaıştır.bildiğim bu kadar...
-
hem kayıtlarda hem konserlerde hemde çalışmalarada bir kere bile ritim kaçımamış ve yanlış çalmamaıştır.bildiğim bu kadar...
yanlış biliosun hacım..kendisi bile kabul ediyo bazı konserlerde sıçtığını..
-
herkes sıçar o sorun değil:)
lars ın çaldıklarının hızı önemli değil, mantığı ve sanatsallığı önemlidir arkadaşlar. onun yaptıkları kolay çalınabilir ama o hareketleri yaratmak ayrı ve üstün bir kavramdır. lars ulrich ( ulrih diye okunuyor alman kökenli bir isim olduğu için)
yaptığı eserlerle, kulağımızdan söktüğü pas miktarıyla büyük bir davulcu olmuştur.
haksızsam , haksızsın yazın lütfen.
-
Benim kulağımdan çok az pas miktarı söktü , çünkü kulaklarımı temizliyorum ben paso.Rofl.
Lars iyidir , hoştur.Biraz da boştur.Sevmiyorum.
Bu arada Ulrij diye okuyorum ben , paşa gönlüm bilir.
-
zevkler farklıdır arkadaşım.
rofl dediin bi baterist mi, baterist se tam adını verde bende dinliyim. :)