Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Efsane,büyük isim ama dinlemem!!

• rickenbacker • 9 Eylül 2005 21:57 • #484629
    napiyim yaa dinleyemiyorum sepultura yı zevkime pek hitap etmiyo
  • düşyılmaz • 9 Eylül 2005 23:28 • #484637
    jimi hendrix

ne büyüklüğünü kabul ediyorum ne de iyi müzik yaptığını
  • death_glory • 9 Eylül 2005 23:50 • #484638
    abi genemi ya bırak ölmüş adamın yakasını!

hee bi de ben pink floyd u sevmiyorum, itiraf köşesi oldu sanki:P
  • punk_girl_punk • 9 Eylül 2005 23:58 • #484641
    itiraf ediyorum...

itiraf ediyorum ben bob marleyin çok iyi bi müzisyen olduğunu kabul ediyorum ilah denebilir ama no woman no cry hariç hiç bir şarkısını sevmemm
  • Ktulu • 10 Eylül 2005 00:14 • #484646
    o kadar çok ki buraya yazsam kesin yarısından fazlasını unuturum.. hatırladıklarımı yazıyim:

Blind Guardian
    Testament
    Mayhem
    bi aralar Dream Theater'dan hiç haz etmezdim sonradan dinlemeye başladım.
    Judas Priest
    Overkill
    In Flames
    Anthrax
    Van Halen

Hepsi büyük gruplar. Tartışmasız. Ama içlerinden 1 kere bile bilinçli dinleme fırsatım olmayan Blind Guardian var mesela :) Halbuki çok büyük fanları var bu grubun. Nedense daha dinlemeden daha bi önyargı oluştu sanırım çok fanı olmasından dolayı. Judas da aynı şekilde. In Flames'ten beklediğimi alamadım bu yüzden çok soğudum. Overkill'i pek tanımıyorum. hatta hiç diyebilirim. Anthrax da 99'dan beri sürekli bi yerlerde duyar kulak misafiri olurum ama nedense hiç albüm alma ya da mp3 çekme gibi bi hevesim olmadı. Van Halen da aynen. Mayhem'in sadece methini duymak yetiyo nedense onu da dinleyesim yok :) En çok dinlemek isteyip de üşendiğim grup ise Testament sanırım aralarından :) Bir de Bal Sagoth var hayvani derecede merak edip hiçbişey yapmadığım :)))) Anathema'yı ise şişirenlere şaşırıyorum. Dünyada bir tek Türkiye'de bu kadar dinleniyor. Kendi ülkelerinde bile değil. My Dying Bride ya da Empyrium gibi aşmış doom grupları varken bi alternatif grubu doom niyetine dinleniyor ülkemizde. Hem de kendine gothic diyen tayfalar tarafından... :) Komik.. Baya komik.

İleride bu listedeki her grubu dinleyeceğimden eminim ama şimdilik yok öyle bişey :) Hayırlısı...
  • superman • 10 Eylül 2005 00:16 • #484647
    neşet ertaş,arif sağ...
    orhan gencebay

elvis presley(ki bunu pek ciddiye almam yani pek büyük gelmez bana)

charlie parker(anlamadığımdan dolayı olabilir)
  • altinay • 10 Eylül 2005 05:18 • #484671
    MFÖ ve placebo şarkı çalarken hiç dinlediğimi bile anlayamıyorum ha olmuş ha olmamış gibi bişey

tam anlatamadım ama idare edin.
  • soth • 10 Eylül 2005 06:52 • #484675
    Anathema'yı ise şişirenlere şaşırıyorum. Dünyada bir tek Türkiye'de bu kadar dinleniyor. Kendi ülkelerinde bile değil. My Dying Bride ya da Empyrium gibi aşmış doom grupları varken bi alternatif grubu doom niyetine dinleniyor ülkemizde. Hem de kendine gothic diyen tayfalar tarafından... :) Komik.. Baya komik.

Ah işte kalbimden geçenleri kelimelere dökmüş Ktulu sağol.
    Ben Black Sabbath dinlemem. Efsaneler, ilk doom yapan gruplardan sayılırlar ama nedense dinlemem...
  • dazednconfused • 10 Eylül 2005 12:33 • #484693
    metallica, iron maiden, megadeth, manowar
  • Holy_Bastard • 10 Eylül 2005 12:48 • #484695
    Müslüm Gürses :))))