-
napiyim yaa dinleyemiyorum sepultura yı zevkime pek hitap etmiyo
-
jimi hendrix
ne büyüklüğünü kabul ediyorum ne de iyi müzik yaptığını
-
abi genemi ya bırak ölmüş adamın yakasını!
hee bi de ben pink floyd u sevmiyorum, itiraf köşesi oldu sanki:P
-
itiraf ediyorum...
itiraf ediyorum ben bob marleyin çok iyi bi müzisyen olduğunu kabul ediyorum ilah denebilir ama no woman no cry hariç hiç bir şarkısını sevmemm
-
o kadar çok ki buraya yazsam kesin yarısından fazlasını unuturum.. hatırladıklarımı yazıyim:
Blind Guardian
Testament
Mayhem
bi aralar Dream Theater'dan hiç haz etmezdim sonradan dinlemeye başladım.
Judas Priest
Overkill
In Flames
Anthrax
Van Halen
Hepsi büyük gruplar. Tartışmasız. Ama içlerinden 1 kere bile bilinçli dinleme fırsatım olmayan Blind Guardian var mesela :) Halbuki çok büyük fanları var bu grubun. Nedense daha dinlemeden daha bi önyargı oluştu sanırım çok fanı olmasından dolayı. Judas da aynı şekilde. In Flames'ten beklediğimi alamadım bu yüzden çok soğudum. Overkill'i pek tanımıyorum. hatta hiç diyebilirim. Anthrax da 99'dan beri sürekli bi yerlerde duyar kulak misafiri olurum ama nedense hiç albüm alma ya da mp3 çekme gibi bi hevesim olmadı. Van Halen da aynen. Mayhem'in sadece methini duymak yetiyo nedense onu da dinleyesim yok :) En çok dinlemek isteyip de üşendiğim grup ise Testament sanırım aralarından :) Bir de Bal Sagoth var hayvani derecede merak edip hiçbişey yapmadığım :)))) Anathema'yı ise şişirenlere şaşırıyorum. Dünyada bir tek Türkiye'de bu kadar dinleniyor. Kendi ülkelerinde bile değil. My Dying Bride ya da Empyrium gibi aşmış doom grupları varken bi alternatif grubu doom niyetine dinleniyor ülkemizde. Hem de kendine gothic diyen tayfalar tarafından... :) Komik.. Baya komik.
İleride bu listedeki her grubu dinleyeceğimden eminim ama şimdilik yok öyle bişey :) Hayırlısı...
-
neşet ertaş,arif sağ...
orhan gencebay
elvis presley(ki bunu pek ciddiye almam yani pek büyük gelmez bana)
charlie parker(anlamadığımdan dolayı olabilir)
-
MFÖ ve placebo şarkı çalarken hiç dinlediğimi bile anlayamıyorum ha olmuş ha olmamış gibi bişey
tam anlatamadım ama idare edin.
-
Anathema'yı ise şişirenlere şaşırıyorum. Dünyada bir tek Türkiye'de bu kadar dinleniyor. Kendi ülkelerinde bile değil. My Dying Bride ya da Empyrium gibi aşmış doom grupları varken bi alternatif grubu doom niyetine dinleniyor ülkemizde. Hem de kendine gothic diyen tayfalar tarafından... :) Komik.. Baya komik.
Ah işte kalbimden geçenleri kelimelere dökmüş Ktulu sağol.
Ben Black Sabbath dinlemem. Efsaneler, ilk doom yapan gruplardan sayılırlar ama nedense dinlemem...
-
metallica, iron maiden, megadeth, manowar
-
Müslüm Gürses :))))