Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Efsane,büyük isim ama dinlemem!!

• ThErİoN • 10 Eylül 2005 14:55 • #484711
    malmsteen :)
  • whyhione • 10 Eylül 2005 15:24 • #484712
    [38 kez okundu]•kutay__•
    9 Eylül 2005 Cuma / 21:36
    topiği taşlamayın ama bende dream theater dinleyemiyorum kesinlikle. denedim ama ı ıh.

olabilir tabi ama dumur oldum:))

Iron Maiden ve Manowar dinlemedim dinlemekte pek istemiyorum
    bi ara dinlemiştim sonra sarmadı :)
  • punk_girl_punk • 10 Eylül 2005 16:02 • #484717
    placebo mu inanamıyorum
  • ibanetze • 10 Eylül 2005 18:36 • #484723
    valla ben bu saydıklarınızın çoğunu dinlemiyorum ya :))

hatta dinlediklerimi saysam daha kolay guns n roses,eric clapton,morrissey,suede,anathema hariç :) dinlediğim gurup/sanatçılar sayılıdır :))
  • craSSa • 10 Eylül 2005 18:47 • #484725
    Dream Theater efsanesine kapılamadım bir türlü. Hiçbir şarkının sonunu getiremiyorum ya bu kadar olmaz bir terslik var bu işte. Millet hastası, ölüyor "Dıriğm Tiyetığğğrrrr" diye ama bayıyor abi uzun uzun haz vermiyor. Tamam süper elemanlar, aşmışlar, gitara bi vururlar feleğini şaşırırsın. Süper de çalıyorlar yalan değil ama bana mı çalıyorlar abi. Vıcırı vıcırı gitarlar arasında o tırt vokal ise hiç açmıyor şahsen. Ama saygı duyarım, bu kadar kişi boşuna sevmiyor herhalde.

Gelelim Opeth'e. Death deyince aklıma COB veya In Flames tarzı şeyler gelir. Opeth bu yüzden başlarda hiç açmadı beni, DT dinler gibi oldum ama zamanla müptelası oldum. Gerçekten alışmak çok zor gruba, ama alışınca da bırakmak çok zor. Israrla tavsiye ediyorum, sıkıldım diyenlere bir daha tavsiye ediyorum. Death Metal'i sanata çevirmek bu kadar kolay değil.

Şimdi de gelelim Anathema'ya. Bu grubun Judgement ve A Fine Day to Exit albümleri gruptan nefret etmek için yeterlidir. Metallica'nın Load-Reload albümleri gibidir bu iki albüm. Ama Anathema hayatınızdan bu iki albümü çıkardığınız anda dünyanın en baba gruplarından biri çıkacaktır karşınıza. Taa o gerçek doom yaptığı zamanlardan şimdikine kadar her tarzını benimsedim ve zevkle dinliyorum bıkmadan usanmadan. Hatta hep söylerim, A Dying Wish gelmiş geçmiş en baba doomdur diye. Fazla mı alternatif kaçtı, açın Crestfallen'ı da şaşırın feleğinizi. Anathema sevmemek dondurma sevmemeye benzer. Çok zordur sevmemek, bu nedenle bunu başarabilen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Uzunca bir hipnoz seansı geçirmiş olsa gerek hepsi. "Üçe kadar sayıcam ve uyanıcaksın. Uyandığında Anathema'yı sevmiceksin. Bir... iki... üç !!!"
  • gokcen • 10 Eylül 2005 20:09 • #484736
    metallica
  • gokcen • 10 Eylül 2005 20:14 • #484738
    ıron maidenı anımsatan arkadaşa teşekkür ederim
  • Metal milita • 11 Eylül 2005 01:22 • #484786
    [alıntı]Iron Maiden[/alıntne dediğinin farkında mısın!!!!!!!!!!!! Iron Maiden ı sevmeyen müzikten anlamıyodur kardeş
  • death_glory • 11 Eylül 2005 01:42 • #484791
    destuuur! Iron Maiden müziğin mutena isimlerinden, fevkalade çalıyo; mütehassıs ve hazakatli, mamafih heavy metalın kaderini de değiştirmiş bir gruptur... behemehal sever, sayarız. ne çare ki oturup dinlemiyorum, tv radyo vb yayın edevatlarında tesadüf etmedikçe...
  • Metal milita • 11 Eylül 2005 01:43 • #484792
    esefle kınıyorum