Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Piano ve sex

• nazmiyyeaah • 16 Eylül 2005 10:55 • #485146
    ana soruya cevaptır:
    yıllaaaar önce ben bıdık bi kızceğizken Asım Can Gündüz bi talkşov yapıyordu Star'da. tabii gitarist olduğu için en sonunda illaki bi gitar çalar şarkı söylerdi. Tv de gitar görmek mümkün olmadığı için bakardım ben de. heh işte adam orda gitarını okşar yavruuumm derdi.

bir de prince diye sevimsiz bi adam vardı. bodur biri olduğundan topuklu ayakkabı giyerdi bi de yanındaki pearl and diamond adlı kızları dikkate almaz garip şekilli ve çalmayı bildiğinden şüphe ettiğim gitarını okşardı. Blue jean dergisinde gitarıyla sevişen adam diye başlık atmışlardı.

ben gitarımla kavga ediyorum. ağlayarak bıraktığım çok oldu. istediğim tınıyı yakalayamayınca hani sinirden olurya..

bir de richard klayderman var :))) o da ayrı bi sevimsiz alman piyanistti. ben bizim ümit besenlerin cengiz kurtoğluların alman versiyonu gözüyle bakarım ona. o da okşuyo gibi çalar piyanosunu.

ama çaldığı enstrumanla enn çok bütünleşen adam bence jean michel jarre. konserlerini görün derim.ama çoğunluk elekronik tınılara önyargı ile baktığı için pek ümidim yok.

bu arada piyano yazdım, piano değil. kusura bakmıyosun.

bi de bütün davulcular davul çalmayı çok severler ama döverler :)) o da bi sevgi gösterisi muhahaa..
  • -TeUFeL- • 16 Eylül 2005 12:40 • #485154
    işte davulcu zihniyetini çözmüş bir arkadaşımız:))))))davul şerefsiz bir alettir ne kadar döversen o kadar şımarır...ama piyano çalanların hepsi trans havasında çalıyor ya birde kemancılar nedendir bilmem
  • klavyeci • 16 Eylül 2005 15:55 • #485161
    başına oturduğun şeyin piyano olduğundan emin misin?

Arkadaşım sen müzisyen olamazsın...Elemanın ne demek istediğini anlayamayan adam,sığ kafalı adamdır...Ne yazık ki sen de yok derinlik kavramı...Eleman ne dese haklıdır şimdi sana..Allah terbiye versin küfürbazlara..

Eagle kardeşime gelince;
    Kardeş altının değerini sarraf bilir.Bazı lafları sarfederken sarrafların arasında çobanlarında bulunduğunu unutma.sevgiler...
  • düşyılmaz • 17 Eylül 2005 02:04 • #485189
    ooo ha!!!
    akıl fikir diliyorum

beyin diliyorum
    sonra da ruh
    sonra da ikisi arasında şifa niyetine ufak bir bağ.
  • scalloped • 17 Eylül 2005 03:17 • #485191
    bu duyguyu anlatmak için piyano ve sex diye başlık açılmaz,enstrumanı her çalışımda ilk kez çalıyormuşum gibi heyecanlanıyorum her seferde denir,okşuyormuşum gibi ne demek lan,piyano ve sexmiş,bizde çaldık 4 sene bachtır,beethovendır,schuberttir...ama çalamayınca hoca okşuyodu bizi...
    bu gene iyi tuluyhan uğurlu diye bi şebelek geldiydi bölüme,o daha beter..
  • _DEATH___ • 17 Eylül 2005 12:46 • #485197
    seninkine kendi kendini tatmin etme diyolar hocam....

+31
  • JordanRudess • 17 Eylül 2005 12:52 • #485198
    O kadar fazla olmasa da şunu söyleyebilirim, pianoma tek kelimeyle aşığım.! Beni güzel bir pianoyla birkaç nota verip kapatsınlar bi odaya, bir iki ay içerde çok rahat kalabilirim.. Bence sana "allah akıl fikir versin" diyenlere akıl fikir versin ne diyim. Pianoyu bi bilgisayardan midi çalıyormuş gibi çalarsın, birde konuşur gibi çalarsın. Ve gerçekten piyanoya aşık olmadığın sürece onu konuşturamazsın...
  • _DEATH___ • 17 Eylül 2005 12:57 • #485199
    banane be ne haliniz varsa görün...

dikkat edin pianoya aşık olurda azarsınız alim allah sonra piano org doğurur falan :))))
  • gokcen • 17 Eylül 2005 18:35 • #485220
    ne zamandan beri yaşlanmış nohutlar beyin dilemeye başladı....
    tanrım yoksa burası orasımı?!!!!!!!!!
  • dexter_holland • 17 Eylül 2005 19:32 • #485226
    11 yıldır piyano çalıyorum ama böyle birşey hissetmedim. Zaten ben kızım hissetmemem çok doğal. Böyle hissetmen hakkında hiçbir düşüncem yok. Eğer cansız varlıklara karşı bir cinsel çekimin varsa ondandır. Ama sex? Seks? Nasıl yazmamız gerekiyor?
    NOT. Alakasız ama bana gelen özel mesajlardan birinde herifin biri "sexs" yazıyordu.