-
arkadaş yeni ergenliğe girdi heralde hehe
-
ahhaha! :D :D
yaşlanmışmış :D çok güldüm.
tuluyhan uğurluyu da güldüm..
çok hemde çok..
-
ya pianoya böyle birşey hissetmek duygusunu azgınlık olarak nitelendirmek yanlış ama gelipte pianoyla cinsel ilişkiye girecem diye tutturursan o zaman napıon birader derler ama hissedilen duygu enstrmana olan sevgiden kaynaklanıyordur, bende çalmadan önce telleri hafifçe okşarım ve konuşurum onlarla =)
-
Ben gitar çalarken gitarımla savaşmamaya çalışırım.Çunku ozaman ortaya iyi şeyler koyamam.Gitarla seviştiğim zamanlardada kendimi mukkemmel bulurum.Ama tabi sevişmekten kastım kadına dokunmak oral sex vs değil.Gitarla butun olmak.Kendini olaya bırakmak.
-
Çüşyılmaz, sende heralde başlığı açan arkadaşa katılıp ve üstün beynin ve inanılmaz ruhunla gidip gitarın kıvrımlarını kadına benzetmiş olabilirsin hatta alttan zorlamış olabilirsin ama bu başlığın ne müzikle ne ruhla bağlantısı yoktur . Zira o zaman bilgisayar programcıları hapı yutmuştur :D her klavyeye dokunduğumda zaptirik :D
-
durduğu yerde hapı alttan yutmuş olanlara ne demeli
-
çok uzadı bu konu
-
abi davul çalarken pamale(anderson) ile ilişkiye giriyormuşum gibi oluyorum =))) moahahha.. bu ne laamm??? nihahah..
-
pamale(anderson)
davul çalmaktan niye bu kadar nefret ediyosun ki?
-
ne alaka yaa?? alalaa=)) pamale anderson la yatsam o gecenin sabahı öliim yinede mutluluktan en yukarıya uçarım =))