-
iyi bi para.
ama değiyor verdiğine.
-
İçerik nasıl peki? Ne tarz genellikle? Ben metal dinleyicisiyim, isminden rock dergisiymiş gibi anlaşılıyo. Bana göre de bölümler var mıdır?
(Boyama kitabı esprisi yapmayın)
-
Ben rockstation'u severim.hatta orda gitar-teknik yazarıyım(Eren KÖMÜRLÜ)
Kendi çalıştığım dergi olduğu için söylemiyorum ama gerçekten emek sarfedilip insanlara sunulan uzun zamandır özellikle metalci tayfaya hitap eden,içeriği dolo dolu olan,güzel bir dergi bence.
onun dışında Zor adlı yine metalci tayfaya hitap eden güzel bir dergi var.bu saydığım iki dergide Ankara kökenli dergiler.Rockstation ismini zaten televizyon ve radyo programıyla da duymuşsunuzdur.
Hatta Ankara'da cafesi bile vardı.Rockstation bence önemli bir isim.Ben Rockstation dergisini tavsiye ederim.
Onun dışında Roll'u da bi kaç kez gördüm heralde evet güzel bir dergiye benziyordu.
-
benziyo mu roll kaç senelik dergi haberin var mı senin gitar tekniklerini senden öğreniceğime hiç başlamam
-
volume dergisi...
-
hal yeğen aynı tastan su içer
Rol deriz :)
rolTELi
by gitarTELi
-
Şu dergilerin içeriğinden de bahsetseydiniz de böyle kuru reklam gibi olmasaydı.
Eren bile sizden daha ayrıntılı yazmış... :/
-
Roll
roll tek bir noktaya odaklanmıyor, bir çok konuyla ilgili yazı, haber mevcut. genelde müzik üzerinden gidiyor ama müzik üzerinden giderken de dallanıyor.
bilmiyorum diğer arkadaşlarda bu yazdığıma katılır mı ama ben roll hakkındaki fikrim bu.
-
Roll
ya müzik iyi, tamam da ne tarz müzik :)))
Rock mı? rock'sa ne tarz rock? metal var mı? vs...
Kaç ytl bi de
-
Roll
son sayısı 3 ay için çıkmıştı 4 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam. yazın bu şekilde çıkıyor dergi.
ne tür müzik olduğuna sen kendin karar ver. her türlüsü var diyorum, müzik haricinde de bir sürü şey var diyorum daha ne demem lazım??? :p