-
Roll
hmm
herşey var = balkava tarifi, muta+ling nası yapılır, ahşap doğrama teknikleri, millilerimiz avrupayı fethetti, kreator konseri, hülya avşarın dekoltesi, marsta mantar bulundu, vefat etti: metin muammeroğlu, ve bunun gibi bissürü şey
bu mudur roll?
(gerçi herşey var dememişin ama neyse)
-
Roll
valla roll'da hayata dair herşey var. sonuçta rock da hayatın ta kendisi olunca içerik de böyle zengin oluyor. rock ve alt kültür dergisi. tüm sayfalar metalle dolu değil. ben çok şey öğrendim o dergiden. daha çok kültür dergisi. kocaman renkli grup resimleriyle süslemiyorlar sayfaları. değişik bir dizaynla ordan burdan alttan üsten filmden müzikten çingenelerden 80lerden 90lardan konserlerden büssürü şeyden bahsediyorlar. anlık heyecanla okunacak ya da evlenince ya da iş dünyasına girince rock kültürüyle alakası kalmayacak tiplerin dergsi değil.
mesela anlık heyecandan kastettiğim, eski Blue Jean dergisinin heavy metal sayfalarıdır. 2 sayfada bitiveriyo. bi solukla okunuyo değil yani. tabii onun da hakkını yememem lazım eski blue jean den oldukça çok şey öğrendim zamanında.
bi dakka ya daha kahvaltı yapmadım..
hadi görüşürüz.
-
Roll
heh! İşte bunu soruyodum ya. Git kendin ören diyceğinize almadan nasıl bişey olduğuna karar veriyim de ona göre almayı düşünürüm değil mi?
Allah razı olsun Nazmiye'cim :) (AYnı zamanda da neden daha önce söylemediğin için bi de......) :) Neyse..
-
Roll
neblim yazamadım. takip etmedim forumları ondan yazmadım. başlık açmıştım da tutmaz dedim. bi kıpırdanma olmuş, baktım :)
-
Roll
gerçekten de allah razı olsun nazmiyecim :D
-
Roll
roll sarardıkça güzelleşen dergi.eski röportajları alıp çevirmeleri hoş bi özellikleridir.bilmediğim eski gruplarla ilgili yazıları okumak bile çok zevkli oluyo.piyasada pek çok müzik-haber dergisi var fakat roll da haber denebilcek pek az şey mevcut çünkü güncel ve popüler olan yerine kendilerince kaliteli olanı dergiye yazıyolar.bu da ayrı bi artıdır.yine de mükemmel diyemeyecem çünkü okurken vay şerefsizler vay dediğim ve yazarlarının bana sevimsiz göründüğü yerler olmuştur.
-
Roll
katılıyorum.
-
bi kere bizim dergi daha piyasaya çıkmadı:)
-
Roll
yine de mükemmel diyemeyecem çünkü okurken vay şerefsizler vay dediğim ve yazarlarının bana sevimsiz göründüğü yerler olmuştur.
Ne açıdan? Merak ettim valla..
-
Roll
belli bi açısı yok,ufak tefek şeyler işte.katılmadığım fikirlerin sahiplerinin bana sevimsiz görünmesi doğal bi durum.ama dergiyi okumama engel olamaz.