-
Arkadas benim kullanıcı adıyla yazmıs.Kusura bakmayın biraz sacma geldi bana siliyim dedim.Tabi ki gitarcilar kapacak yani...Biz bosuna mı kasıyoruz :)))
-
İş kızın salaklığında.
-
:D
kapılan her iki kız bi kız mı? yani bi kız iki sene üst üste birbirinden bağımsız iki gitarcı tarafından mı kapıldı? e belki kızın gitarcılara zaafı vardır:D olur abi olmaz mı reklamı bile var bunun; ne diyo apla:
-gitarcı çocuk?
-bi elektriklenme olucak artık.
:P
-
oo gitarci cocuk gidiyim hemen onla cikiyim oo cok da cirkinmis ama gitar caliyo ya olsun.ya da "kadinin kalçalısı oglanin gitar calani" varmi bole bi zihniyet.
ben gitar caliyo diye hiç bi kiza yazilmadim valla.
ozaman o arkadasa sataşıyım kiz tavlamak icin gitar caliyo gitari alet ediyo olabilir.:p
-
millet çatır çatır götürüyo gitar çalıyorum diye. bizde hala bir numara yok işte buna deli oluyorum valla
-
bu topic bana şahanda izlediğim "adım samuel, 25 yaşım" diye başlayan klibi hatırlattı nedense! capturetv.com
izleyin :)))
-
:)))))) genelde heryerde ben gitar calıyorum deyip kızlara tırnaklarını ya da penalarını gösteren tipler daha cok götürüyo,ya ne diim gitar çalan arkadaşlar anlamışlardır beni biraz. onlara bakıp da cocuklara aşık olan kızlarla da işim olmaz abi :D o da aslında gitardan kaynaklanmıyo ayni sayi lamer bi baterist sagda solda bagetini sallayarak(artislik için) gezerse de yapabilir ne biliim bi bascıda. o gitardan flm kaynaklanmıyo. olaya biraz baska boyuttan girdim ama.. :D neyse benim fikrim bu
-
solist olan sarki soyleye gezsin ozaman bi de demi benim sesim guzel kizlar desin. demi =)
bunu bi kiz cevaplasin ben cozemedim ama is yaptigin artisikte heralde.arkadaslarda toplanirdik arada ben gitari gotururdum ver ben taşiiyim diye gitardan anlamayan arkadaslar tasimak isterlerdi yolda artizlik yapmak icin.bende al sen calarsin artik derdim.bi arkadasim da orta okuldaydik tutturdu sazi ben tasicam diye yolun ortasinda.lan olm saz kimse bakmaz desemde anlatamadim. en fazla yasli amcalar cevirip sen mi caliyon diyodu bunu ufaktik tabi.benzetemiyodu bi halta
gitar = karı kız gibi bi zihniyet var ama.
-
aynı seyden bahsediyorz :D bende gitarı taşıtırdım çok hoşuma giderdi,rahat rahat yürürdüm :) içimden malsınız ama çok sagolun diyerekten :))
dogru ama bunu bi hanım cevaplasın bakalım ilk ağızdan ne gelecek cevap?
-
Kızların yapay karizmaya yaklaşma olayına başka bi örnek daha işte..
Kızlar beraber oldukları erkeğin bi sıfatı olsun isterler.
"Sevgilim gitarist"
"Sevgilim davulcu"
"Sevgilim manken"
"Sevgilim oyuncu" vs...
Bu yaşta arabası olmak ya da mesleğiyle hava atmak gibi bi durum pek de söz konusu olmadığı için kızlar yaşıtlarına anca bu tip şeylerle hava atıp üstünlük sağlayabiliyolar. Egoları anca bu şekilde tatmin oluyo.. 40 yaşına geldiğinizde gitarist olduğunuz için sizden utanıcak bir karınız olabilir yani ileride... Çnkü belli bi yaştan sonra bu iş de cazibesini yitirir ve insanlara boş iş olarak gelmeye başlar bu meslekler de...
Eğer hala aynı zihniyetle de karı-kız götürmekse amacınız, doktor-mühenis-pilot-kaptan vs. olursunuz. Arabanız eviniz daha pahalıdır bu şekilde kadınların egosunu tatmin edersiniz.
Olay dışarıdan genel olarak "yapay karizmanıza" bağlı olarak değişir. İstediğiniz kadar çirkin olun, mesleğiniz ya da uğraşlarınız sayesinde bir çok "kefal" avlayabilirsiniz.
Dış görünüş ise sadece aynı kategorideki erkekler arasında bi fark yaratır onlar için. Daha iyi gözüken önce kapılır.
(Tabi çok da iyiyseniz elden kaçırma korkusu olduğundan tercih edilememeniz olası..)