-
benim kız arkadaş daha bilmiyo gitar çaldığımı,konuyu nası açıcam bilmiyorum.. :))
ehehe düzeyli bi birlikteliğimiz varken :)) değişmesin bana bakışı :)
-
uehuehe. abi extra karizma yaparsın işte :D:D:D:D:D:D
-
abi belgesellik olmusuz haberimiz yok:D erkek guvercin disi kusu tavlamak icin tuylerini kabartir siser. ayni sey.:D
-
hakkaten yav,zamanında adamlar kızların ilgilenmemesinin sonucu olarak bunalıma girip,müzikle ilgilenirken,şimdi kızların ilgisini çekme sebebi olsun diye müzikle uğraşıyolar..
boş iş abi bunlar..
yani insan kızlar için bilmem kaç sene gece gündüz çalışıp gitarist olur mu ya..ama oluyo,bizim ritm gitaristten biliyorum :))
ehehe dövcek beni,daha fazla sinirlendirmiyim keratayı :))
-
Yok abi şimdi davul moda... DIşardan bakınca en kolay alışılan enstrüman olarak görüldüğü için millet davulcu modunda şu sıralar :)
kadıköyde bahariyede 100 metre bi aşağı bi yukarı yürü, en az 5 tane bagetli insan görürsün.. kız-erkek :D
-
hakkaten bugün gördüm valla bahariyede bi kız,bagetlerinden mi bilmem,bi tatlı geldi bana ki sorma :))
-
ulen hakkten ne tatlı kızdı o ya,Allah sahibine bağışlasın,töbe töbe noolyo bana ya...
(bagetler etkisini göstermeye başladı galiba :))
-
lem sen istanbulda mı oturuyodun :D ben seni angaralı biliyodum
-
her gün sabah akşamda taşıyoruz valla gitarı işe gidip gelirken hemde taximde yani...
müzisyenliğin yarısı hammallıkmış diyorum, kızlarda hammallara bakmazlarmış diyorum kendi kendime. hehehhe
yıllardır gitar üstünden bir tane manita yapamadık hep başka şekillerle oldu heheh..
gitar çalıyoruz diye bir tane olsun hemen bascam nikaa keh keh..
-
ben de taksime giderken gitarımı asıyorum sırtıma; üstünde de duman, metalika bi de 666 yazıyo kılıfının kocaman hem de; hatta bi çok kıza da pena koleksiyonumu gösterme teklifinde bulunmama rağmen hiç bi kız dönüp bakmadı yahu. çok da yakışıklıyım oysa; küpe de takıyorum; ama galiba saçlarımı uzatmalıyım.