-
türkiye bu tür müzik festivallerine yeni alışmaya başladı.ama en iyisi belki olmayabilir ama en ses getireni rock n coke...
-
ses getirmesi neye yarıyo var mıydı 1. RTN gibisi be!!!!
-
ta biki de rock'n coke..
-
tabi ki de yardımlasarock..
-
ROCK'N COKE tabii ki türkiyenin buyıl gelenleriyle dünyanın en iyi festivali
-
Fuck'n Coke (Gerçek Festival)
Ankara Maltepe Tophane Lojmanlarının bahcesinde yapılan Fuck'n Coke tabi ki.Grup Pena6 nın unlu vokali ve gitaristi canlı muzik yapmıstı.Ates basında mukemmel bir eğlenceydi.Her sene ağustos ayının sonlarında yapılan bu festival bu sene 3. kez yapıldı.Nedense hep aynı kişiler katılıyor ama çok super.
-
Güzel
Bencede maltepedeki fuck'n coke katıldım öneririm gerçekten mükemmel bir müzik şöleniydi.Solo gitarist Çağdaş katılmayarak bizi üzdü ama tunçun güzel beste ve vokali bizi coşturmaya yetti.Helal penaaltıye başarılarınızın devamını diliyorum.Bi sonraki fuck'n coka katılcak msınız haber veriri msn?
-
Güzel
Arkadasım malesef Pena6 dağildi.Ben universite sebebiyle İstanbul'a taşınıyorum.Çağdaş denen o dallama solocu da ezik bi anadolu rock grubuna girdi.Ama olsun ben yeni grup toplarım İstanbul'dan.Seneye Fuck'n Coke da değisik eglenceler de planlıyoruz.Gecen seneki sponsorumuz Ürgüp Şarapları(köpek yatırıp kaldıran şarap)yla anlaşmamızı fes ettik.750bin zam gelmis.Bu sene Galata marka şaraplarla anlaşıcaz 1.5 ytl.O yuzden seneye kesin katıl dostum.Uçacaz yani...
-
Güzel
1.5 mu gruplar yaramazsa bi 10 şarap alır kaçarım bu arda Black Metal olursa grup toplar gelirim çalmaya olur mu?
-
Güzel
Fuck'n Coke bence süper bir festival. Katılımcı sayısı artarsa daha da süper olacak. Bu seneki grup ve özellikle gitarist Tunç baya iyiydi. Sponsorun değişmesine üzüldüm, umarım yeni sponsorumuz Efes Pilsen olur. Ucuz Şaraptan sıklıdık. Ayrıca gelecek yıl katılımcıları t-shırt,şapka,çanta vb gibi hediyelerin bekledigini duydum.
Hekeze İyi akşamlar... Ve iyi Festivaller