-
ya arkadaşlar W.A.S.P ı biliyosunuz mu?yakın çevrem bilmiyo.bilen varsa daha fazla bilgilenmek istiyorum.süper bence...
-
wasp mı? o ne yahu? yeni gurup mu?
açılımın white anglo sakson protestan ya da we are sexual perverts olduğu sanılan, ancak bu iddiaların hiç birinin doğru olmadığı; bas ve vokalde Blackie Lawless, gitarlarda Chris Holmes ve Randy Piper, davulda Tony Richards'dan oluşan kadrosuyla grup başlıbaşına bir skandaldı. sahnede kadınların kırbaçlanması ve seyircilere çiğ et atılması gibi eylemleri, ilk singleları animal (fuck like a beast)ın yalnızca kapağı bile pmrcnin en çok konuşulan ismi olmaya yetti. davula Stephen Riley'in geçmesiyle daha iyi işler başardılar.
daha bu sabah girdiğim entry dir(not ekşi sözlükde diğil:( ) soraydın ben sana dirdim:P
-
kitaptan alıntı yapmasana adii kanka!o bende de var!yorumlarını alayım
-
aduhasudhausdhd:D
kutsal kitap ne derse doğrudur balım:D
tamam olm çok güzel işte!
fuck like a beast:P
-
ayıpsın
wasp dinlenmez mi
80 den nefret etmeme rağmen en sevdiğim gruplar arasında yer alır kendileri. blackie nin mükemmel sesi ve yardıran gitar sololarıyla wasp çok kıral bi gruptur
-
Bende dinliyorum ve bir üstteki arkadaşıma katılıyorum , abi sana katıldım kabul ediyo musun ?
-
süha ben de sana katılıcım... al beni ! :D
Bu arada Kadıköy Zeus'un sahibi Ahmet abi, 80'ler ve dolayısıyla WASP manyağıdır. Gittiğinizde benim verdiğim melodik death cdleri çalmıyosa, ya WASP ya Manowar ya da 80lerin diğer baba grupları (benim sevmediğim) çalar :)))
-
He bir de "never say die" parçasını mutlaka dinleyin. İlk dinlediğimde feciiiiiiiiiiiii derecede Türkçeye benzetmiştim sözlerini (telafuz şeklinden dolayı). Dineyin bi, OHA falan olucaksınız :))))
-
He bir de "never say die" parçasını mutlaka dinleyin. İlk dinlediğimde feciiiiiiiiiiiii derecede Türkçeye benzetmiştim sözlerini (telafuz şeklinden dolayı). Dineyin bi, OHA falan olucaksınız :))))
-
Evet kardeşlerim
hepinizi kabul ediyorum. Bana katılabilirsiniz.
W A S P ın the crimson idol albümü şiddetle tavsiye edilir