Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

W.A.S.P'I bi tek ben mi dinliyorum??

• Serpent_King • 25 Eylül 2005 11:18 • #485974
    L.o.v.e machine (laktik oval vecdi eczanesi)
  • rickenbacker • 25 Eylül 2005 14:28 • #485979
    wasp bir efsane bence :
    adından anlaşılmasın (white anglosaxon protestant vs vs) blackie abicim aslında acaip felsefe ye yönelik düşünceleri olan bir abimizdir... hatta bir konser çıkışı adının anlamının bu olduğunu soran bir gazeteciye şu an hatırlayamadığım ama ağzının payını veren bir cümleyle yaklaşıyor... yani adamlar bence harika her yönden
  • Metal milita • 25 Eylül 2005 20:10 • #486006
    you fucking suck derim abi başka bişey demem:)) bu arada tuncay ve süha ben de katılıyorum size alın beni de:)))
  • human remains • 26 Eylül 2005 23:37 • #486106
    YENİ NESLİN PUNK METAL, HİPHOPÇU TİPLERİN METALİNİ, NEW METAL, ORG VE GİTAR EŞLİĞİNDE KUZEY AVRUPA FOLK MÜZİĞİ DİNLEMEKTEN ÜSTADLARA AYIRACAK VAKİTLERİ YOK.

SLEEPING IN THE FIRE, IDOL BİR DİNLEYİN. AKETLERDE YARIŞTIRDIĞINIZ THERIONMUŞ, C. O. BODOM MUŞ BUNLARIN GİTARİSTLERİNİN HİÇ OLDUKLARINI GÖRÜN.
  • intergalactic • 27 Eylül 2005 21:17 • #486157
    ailecek itinayla dinliyoruz yalnız değilsin
  • -Hatebreeder- • 27 Eylül 2005 22:39 • #486177
    YENİ NESLİN PUNK METAL, HİPHOPÇU TİPLERİN METALİNİ, NEW METAL, ORG VE GİTAR EŞLİĞİNDE KUZEY AVRUPA FOLK MÜZİĞİ DİNLEMEKTEN ÜSTADLARA AYIRACAK VAKİTLERİ YOK.

SLEEPING IN THE FIRE, IDOL BİR DİNLEYİN. AKETLERDE YARIŞTIRDIĞINIZ THERIONMUŞ, C. O. BODOM MUŞ BUNLARIN GİTARİSTLERİNİN HİÇ OLDUKLARINI GÖRÜN.

Güzel kardeşim ne alaka şimdi? çok farklı tarzlar bi kere. Bodomun gazı başkadır. Ayrıca teknik olarak WASP ın gitaristleri alexiden çok daha düşük. Şimdi onla bunu karıştırma. Eğer ben heavy metal dinnerim başka bişey dinnemem diosan git manowar dinleyip kürk donlarla kas gösterisi yap.
  • -TeUFeL- • 28 Eylül 2005 08:08 • #486189
    ktulu baba bende sana ekleneyim toplu halde kabul edilirsek ucuza felan gelir belki.80lerden nasıl öel birşey çıkmış kim:)))
  • tabularasa • 1 Ekim 2005 19:06 • #486438
    o adamı tanıyrm.orda benm wasp dinledğmi duyunca çok şaşırmştı...
  • taylan ayık • 3 Ekim 2005 11:35 • #486565
    Merhaba gençler,

Türkiye'de WASP denince, bir zamanlar onun tarzını yakından takip eden diken grubu ve naçizane bendeniz gelirdim.(megalomani anlaşılmasın lütfen) Şimdi de onun tarzını büyük bir hayranlıkla takip ediyor ve çalışmalarımda onun bakış açısını kendime uyarlamaya çalışıyorum.
    Blackie Lawless gerçekten de çok önemli bir sanatçı. Kendime yakın bulduğum o kadar çok ortak noktamız olduğuna inanıyorum ki. Onu sevmek, onu anlamak, onu hissetmek rock'n roll'un kendine özgü sıcaklığını hissedebilmek demektir.
    Müzik hayatımda Blackie Baba'ya çok şey borçluyum. Kendisiyle henüz tanışma fırsatım olmadı ama bana verdiği ilham 13 yıldır kesintisiz sürmekte. Birgün kendisyle tanışmayı ve sohbet etmeyi çok isterim.
    WASP seven herkese sonsuz sevgiler....

(not: Arkadaşlar elinizde "still not black enough" albümünün mp3 leri varsa şu adrese yollayınız.)
    [email protected]
  • human remains • 14 Ekim 2005 00:09 • #487101
    Manowar'i de eleştirdiniz ya, helal olsun.
    Adamlar geldiklerine pişman olmuşlardır.