Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Özlem Tekin neden birdenbire rock yapmaya başladı ??

• keebelek • 28 Eylül 2005 16:00 • #486211
    bence içinde rock vrdı zaten. ama müzik dünyası tutunmak için ya da şebonun taklidi gözükmemek için pop söölüyodu.
    şahsi yorumum budur
  • radyokafa • 28 Eylül 2005 18:34 • #486226
    Bir müzisyen nasıl bir müzik yapmak istiyorsa onu yapar ve ancak öyle tatmin olur. özlem tekin bir müzisyendir ve bana kalırsa en başından beri pop yapmaktadır, hatta Türkiye'de yapılan en iyi popu yapmaktadır ve popçu denen kavrama da tavırları nedeniyle hiç uymadığı için rockçı olarak görülmektedir. Mirkelam'dan da şarkı almasının bana kalırsa hiç bir sakıncası yoktur.
  • No Cry • 28 Eylül 2005 21:05 • #486238
    valla kardeş bende ilk defa duyuyorum özlemin rock yaptığını
  • Goldtop1957 • 13 Ekim 2005 12:40 • #487066
    Bu rockçı popçu tartışması bana benim gençliğimdeki 80'lerin sonrası, 90'ların başındaki saçma sapan acidçi metalci tartışmasını hatırlattı. Bu tartışma Aerosmith'in RUN DMC ile birlikte "Walk this way" düeti yapmasıyla son bulmuştu. Radyokafaya katılıyorum. Bırakın insanlar ne tür müziği yapmak istiyorlarsa yapsınlar, yeter ki kaliteli yapsınlar. Synth'in başına geçip çıkan seslerin üzerine "ne biliiim ben, benim için naaparsın" gibi karın ağrısı sözler yazmakla müzik yapılmaz. Popsa iyi pop olsun, rock sa iyi rock olsun, ikisi de bizim olsun. Rockçu-popçu tartışması,GS-FB tartışması, acidçi metalci tartışması....bunların hepsi zamanı çöpe atmanın bir yolu ve geyik ötesidir. Bunları tartışacağımıza iyi müzik yapalım ve bu tartışmalarla düzenin ekmeğine yağ sürmeyelim beyler, hanımlar...Son bir not; rock olsun, pop olsun hatta istersen rap olsun, bütün bunlar çıkış noktalarından uzaklaşıp günümüzde müzik endüstrisinin en çok para yaptığı araçlar olmaktan kurtaramamışlardır kendilerini....Bkz. Ceza adlı "sert ve kızgın" (!) çocuğun reklam yıldızı olması......
  • mementra • 13 Ekim 2005 15:51 • #487087
    Malkoch kesinlikle haklı Bence o kadın birden bire pop yamaya başladı boş verin özlemii
  • human remains • 13 Ekim 2005 23:42 • #487097
    Arkadaşlar;

Hatırlayın Özlem de Şebnem de nasıl söylediler Evanesence'nin şarkılarını.

Sadece Özlem değil Şebnem de etkilendi onlardan, özellikle solisitn performansı ve çok sevilmesinden.

Öze döndüler.
  • pesimist • 16 Ekim 2005 11:49 • #487212
    ne var yanii ogün sanlısoyda ferdi tayfurun şarkısını söyledi ne oldu şimdi ogün sanlısoy ferdi tayfurdanmı etkilenmiş oldu hayır...

saygılarımla
    pesimist
  • Ktulu • 17 Ekim 2005 13:04 • #487278
    size kalsa türkiyede ve dünyada sizden başka kimse rock yapmıyor :)

metal müzik diye bişey de yok zaten :) Sıçmayın abi o zaman rock örneği verin bana bi tane.. Özlem Tekin kadar rocker'lığı özümsemiş bir kişi daha gösterebilirmisiniz. Şebo falan demeyin şimdi sürekli sahne kostümüyle dolaşmak rockerlık falan değldir. Özleme bakın ne isterse onu giyiyo, nasıl isterse öyle konuşuyo.. Şebo gibi "aman hiç bi programa katılmıyim, aman makyajsız, kostümsüz gözükmiyim derdi yok.

Neyse siz Türkiye'de rocker yok bilin. Hele rocker hatun hiç yok bilin. Hakikileri bize kalsın :)
  • davulist 35 • 19 Ekim 2005 12:11 • #487430
    ya abi işte yazıkki bize böyle uydurmaların,kişiliksizlerin,sarkıcı parcalarının,ahmakların eline kalmışız.
    bu gibi pisliklerden bilinçlenerek kurtulabiliriz.ama ne yalan toplumumuzun kalite kültürü yok(bende dahil)ne gelirse dinliyoruz
  • sauron • 27 Kasım 2005 18:48 • #489538
    özlem tekin tamamen yolu belli olmayan karaktersiz bişey..... düşündü düşündü nasıl piyasa yapabilirm nasıl böyle favori olurum falan... kendi çapında bi tarz yaptı(ama bayağı kastı hakkını yemeyelim) sonra ondan bundan araklama bir albüm yaptı.. yolu açık olsun .SEVMİYORUM.