-
www.episode-13.com
www.myspace.com/episode13
-
bizim hemşeriler baya sağlam albüm yapmış....eskiden sevdiğim bi şeydi metaldi merakdan bi dinledim hoşuma gitti...başarılar arkadaşlar..yolunuz daha çok açılsın...
-
bu arada grupla ilgili tüm ayrıntılar ve gelişmeler resmi web sitesinden takip edilebilir..sitenin download bölümünde 2 adet mp3 bir de rock republic ten canlı bir video bulunmaktadır
www.episode-13.com
-
eskişehirli abilerimiz. çok iyilerdir kendileri..önleri açık.sonsuz başarılar diliyorum...
-
melodik olması ısıtmadan soğuttu beni onlardan ama yine de alcam albümlerini...
-
episode 13 21 ekim ankara gölge pub - 23 ekim de ise istanbul bronx club da Marduk un ön grubu olarak performans gösterecektir...
-
TABULA RASA ALBÜMÜ "THE END RECORDS" MAILORDER KATALOĞUNDA !!!
Tabula Rasa albümü mart ayı itibariyle Amerikalı firma The End Records' un mailorder kataloğuna da eklendi.The End Records bünyesindeki The Gathering, Green Carnation gibi grupların yanısıra Dissection, Ulver, Darkthrone, Immortal ve daha birçok grubun dağıtımını yapıyor ( www.theendrecords.com ).Şu an "Tabula Rasa" albümüne mailorder ile ulaşılabilecek firmalar :
www.theendrecords.com ( ABD )
www.centurymedia.com ( ABD distro/mailorder )
www.redstream.org ( ABD )
www.world-chaos.com ( Japonya )
www.sentinelsteel.com ( ABD )
www.folter666.de ( Almanya )
www.metalage.sk ( Slovenya )
www.black-attakk.de ( Almanya )
ayrıca albumden çıkan ilk klip "forlorn...till dawn" sitenin download bölümünden indirilebilir..
www.episode-13.com
-
http://www.myspace.com/episode13
www.episode-13.com
-
klip neden dream tv de çıktı black metalin underground ruhundan baya bi uzak bu grup...
-
ya harbi ben kralda çıkmalarını bekliyodum hayır vj öyle demişti; episode 13 ve yepyeni klibi forlorntilldawn ilk defa kral tv ekranlarında demişti...