-
Episode 13; uzun süren konser sessizliğini Hacettepe Üniversitesi Rock Şenlikleri 2 kapsamında Ankara'da bozuyor!!! Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde ücretsiz olarak gerçekleşecek şenliklerin 2. günü olan 28 nisan Cuma akşamı saat 18:30 da sahne alacak grup, fanlarıyla olan özlemini gidermek ve Ankara'ya karanlık bir bahar akşamı yaşatmak için sabırsızlanıyor...
[img]http://img405.imageshack.us/img405/2199/hacetteperockwebiin2ad5xe.jpg[/img]
www.episode-13.com
www.myspace.com/episode13
-
Episode 13 ; 2 haziranda Istanbul Studio Live'da gerceklesecek olan "Pentagram Icon" gecesinde "1000 In The Eastland" adli parcayla sahne alacaktir.
www.episode-13.com
www.myspace.com/episode13
-
nası bi vokalisti var bu grubun arkadaş, adam bi saniye susmadan 1 saat böğürdü hacettepe festivalinde..en az 10 kere "h..tir ya, helal olsun be abi" demişimdir dinlerken..
-
yeni albümleri biraz daha farklı olacak sanırım .)
-
Bence başarılılar, Tabula Rasa kaliteli bir albüm, albüm kapağı çok orjinal ve yabancı grupları aratmıyor. Forlorn Till Dawn dinlenesi şarkı, tavsiye ederim tabula rasa'yı
-
neden black metal?
-
Çünkü egede dağlar denize dik uzanır..
-
Ben de hep sorarım kendime neden black metal diye, sert tekdüze elektro riffleri ve şarkı sonuna kadar böğüren bir tip lirik desen hitap etmez bana. Ama hoş işte episode 13 =)
-
black metal her nekadar ilgilenmediğim bi tür olasada türkiyeden böyle grupların çıkması çok güzel gurur verici valla.başarılar
-
karanlık bi bahar akşamı:))) puhaha çok güldüm yaa...