-
Çok değerli Garaj arkadaşlarım;
Yaptığım besteleri tasdiklemek için notalara dökmem gerektiğini naçizane bilioyorum,yazık ki nota bilgim yok para vermek de istemiyorum haklı olarak... bu işi bilen bi kaç arkadaş var onlar da uğraşmak istemiyo başından salıyolar napıcağımı şaşırdım bu işi gerçekten bilen arkadaşlarımın bana yardımcı olmasını istiyorum şimdiden sağolun var olun iyi varsınız.....
NOT:Bomba gibi 2 tne pure black metal tarzında bestem vardır ortalığın tozunu attırmak üzereyim
2.NOT:bu topic in altına yazcağınız aptalca mesajlara karşılık verilmicektir
3.NOT:Faşistim
-
ya kimse bi b.k bilmiyo mu bu konu hakkında....
-
nota öğren çok ta zor bişey değil.
-
öğretmek ister misin bana çok makbule geçer haa!!!
-
valla internet üzerinden biraz zor, sen en iyisi piyano kursuna falan yazıl, piyano öğrenmeye istekliymiş gibi bir iki ay takıl, orda öğretirler.
-
2 ay mı çok uzun be ben en iyisi parayla yaptırim başka çare kalmadı...
-
aslında bi kitap al oku, kaparsın olayı bir iki saatte. zamanı dilimlere bölüp her birine bir nota koyuyorlar işte burda bu çalınacak diye. bütün muhabbet bundan ibaret.
-
kitaptan becerebiliceğimi hiç zannetmiyorum ama sağol yine de yardımın için....
-
baba kolayı tab olarak yaz bir de kayıt yap kendi adına zarflayıp adresine kendi adınla postala. araklayan olursa sokarsın gözüne ve noter gibi pahalı bi olaya girmemiş olursun
-
NOT:Bomba gibi 2 tne pure black metal tarzında bestem vardır ortalığın tozunu attırmak üzereyim
2.NOT:bu topic in altına yazcağınız aptalca mesajlara karşılık verilmicektir
3.NOT:Faşistim
iyi de bunları ne diye yazdın??