-
:)pure blackle Türkiyenin mi tozunu attırıcan?
-
o yüzden biz 4 sene solfej ve nota bilgisi dersi görüyoruz..hey Allaaam ya..
-
Faşist...
-
4 senedir solfej dersi görebilirsin ama 4 senedir nota *bilgisi* nin nesini görüyorsun anlamadım, ama *bilmek* ile *yapmak* arasında fark vardır, kimisinin çizgi sayarak bulduğu bir notayı diğeri bir bakışta görür ama ikisi de aslında aynı şeyi biliyordur, ama bir bakışta görenin sinir sistemi ayrıca bir de reflex geliştirmiştir ve reflex geliştirmek te zaman alır. İşte o yüzden 4 senedir dersini göre göre bitiremediğiniz şeylerin bilgi içeriği 30 sayfalık ufak bir kitaba sığıyor, ama kitabı okuyan sadece bilgisini öğrenir ve sadece teorik bilgi ile müzisyen olunmaz. İsteyen herkeze yarım saatte piyano nasıl çalınır anlatabilirsin, ama anlattım işte hadi çal dediğin zaman çalamaz. Psikologlar bunların her ikisine de "bilgi" der ama birinin adı "declarative" bilgidir ötekinin adı "procedural".
Mesajınızın "hey Allaaam ya.." kısmını ise hiç yazılmamış varsayıyorum.
-
yavrucum sen nerde oturuyosun bakiyim lord.bu nota işi asla ve asla internette olmaz.örenmişken en saglam biçimde ören.bunun için atik ol,sosyal ol,arastır(tabi yasadıgın seherin niteliginede baglı)parayı,zamanı mamanı zzittir et.sen en saglam biçimde öremeye bak.
kusra bakma aama acele edersen hem zaman kaybedersin hem oldugun yerde sayarsın hem güvenini kaybedersin hem ......olmaz anlıcagın.
-
faşist olan kim?
-
merak etme faşist kardeşim kimse şarkılarını çalmayacak valla ben dokunmuycam, dokunanada cıııız yapıcam kaka o dicem anlaştık mı?
-
merak etme faşist kardeşim kimse şarkılarını çalmayacak valla ben dokunmuycam, dokunanada cıııız yapıcam kaka o dicem anlaştık mı?
böyle dalga geçiceğine sen de bişeyler oluştur da senin de en azından böyle bi derdin olsun gerçi biz ne yapıcı oluruz ne de yardımcı sadece eleştiririz nese senin o aptal beynin almaz bölyle şeyleri sen bildiğin gibi devam et!!!!!!!
-
benim oluşturduğum müziği senin sadece black metal dinleyen geri zekalı beynin anlayamaz..www.necroshine.com grubumun ismi middle east al da bak bakalım abilerin neler yapmış dinle.. lord a gelince **3.NOT:Faşistim** ya ben sana nota öğreteceksem senin faşist olman beni zerre kadar ilgilendirmez.. gereksiz işler adamısınız görüşünüzü söyleyerek kendinizi bi bok zannediyosunuz..
-
some day come back to me yi dinledim güzel olmuş madem böyle işler yapıyosun dalga geçiceğine yardımcı olmaya çalış niye bi demo çıkarttım diye g.tün havalarda uçuyo ki işte sizin gibi beyinsizler bi demo da dünyayı fethettim sanırlar .......