Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

FAKLI KENT REZİLLİĞİ kendin SOK! (CANK)

• 666 • 16 Ekim 2005 23:03 • #487238
    ne bu abi yaaa 18 dolmamış
    elimde patladı bilet!saklı kentteki deja vu konserine giremedim.ne dejavu ne konser hiç bişi umrumda değil.benim dert ettiğim şey yapılan hayvanlık!türk polisinin hiç bir işi gücü yok.akşam saat 11 sularında ya da daha sonra 'yav şu saklı kentte konser varmış,bi gidek de basak.bakarsın terörist falan da vardır dejavu hayranı olan!!!'diyecek ha!o yüzden cank senin konserine sokayım.ya da sen KENDİN SOK!!!
  • re-arranger • 16 Ekim 2005 23:10 • #487241
    benim blue jeandan kazandığım anathema ve therion biletleri (daha doğrusu bileti vermiyolar eline, kimliği gösterip giriyosun) patlamıştı 18 yaşdan dolayı. Saklıkent öyle ya naparsın. Ben çok uğraştım sahte kimlik işlerine falan gir istersen anca öyle.
  • whyhione • 16 Ekim 2005 23:12 • #487242
    hadi sen dejavu konserine girememişsin.ben dream theater konserine giremedim gerçi kimlik yüzünden ama olsun allah belasını versin rockistanbulun.ve bilimum konsere kimliksiz falan almayan organizasyonların...ya kardeşim ben bu bileti almamışmıyım.almışım e yani konsere girebilirim dimi.di..
  • guadalahara • 17 Ekim 2005 00:12 • #487248
    ben böyle orginizasyonun... zaten therion geldiğindede elektrikler kesilmiş ve adamlar 5 dakka sonra inmiş sahneden.ve alınan biletlerin parası iade edilmemiş.saklıkent böyle rezil bi mekan arkadaşlar...

KENDİN SOK...
  • KoSaSeRkAn • 17 Ekim 2005 03:36 • #487255
    Sakin...
  • NAZİ • 17 Ekim 2005 11:23 • #487267
    adamın nicki 666 gidemediği konser dejavu muymuş neymiş .......
    gençlik nereye gidemiyo yaaaa......
    FAKLI kent yeni çıktı hacı?
  • 666 • 17 Ekim 2005 12:05 • #487271
    ya of hiç bıkmiyacaksınız dimi adamları niclerine,saçına,sakalına,kıyafetine göre değerlendirmekten...ben yukarda gayet açık belirttimi sanıyorum.derdim dejavuyu dinleyememek ya da görememek değil,verdiğim 10 milyona da yanmıyorum.benim verdiğim 10 mil.ne onları zengin eder ne de beni fakir..sadece yapılan saçmalık canımı sıktı.emin ol dejavu için kılımı kıpırdatmam.amaç eğlenmekti.bu arada faklı kent=fucklı kent.
  • Ktulu • 17 Ekim 2005 12:45 • #487275
    Napçan dejavu konserinde :))

Mohahaha. zaten adamlar diyo: "Kendin coş" gelme bizim konsere falan. al albümü evde kendi kendine coş işte :)))))
    moahaha.

uyuz herifler. dinlemeyin ya şunları. adamlar selam vermekten aciz oldular albümleri çıktıktan sonra. g.tleri tavana vurdu. sı.mışım konserine. bırakın kendi kendilerine versinler konserlerini. kimse çekmesin onların kahrını bi de.

işiniz mi yok.
  • Ktulu • 17 Ekim 2005 12:45 • #487276
    aptal aptal heriflere prim yaptırıyosunuz ...

kızdırmayın lan beni! :)))
  • cc_baran • 17 Ekim 2005 13:44 • #487280
    Bu dejavunun vokalisti olacak herif Cenk isminde şahsiyetsiz bir h*modur. Ufacık lise kızlarıyla takılan bir sübyancıdır, ve beş para etmez.
    Bu adam dışında gruptaki diğer kimselerin yaşları düşüktür ve velilerinin onayını almadan konserlere çıkamazlar :D

Hahaha, artıklarımı yiyor basçıları da..
    naber tiksinç adam ??

Hepsine selam eylerim, aptal müzisyenler.

Bu heriflerde dinlenecek bir şey buluyorsanız helal olsun, gidin kreşte coşun.