-
kurunun yanında yaşında yanması durumu..
istediğim sadece konseri izlemekti herhangi bir taşkınlık falan yapma düşüncem yoktu.zaten içki falanda yoktu ortamda.ortam parkorman.18 yaş sınırıda yoktu.ayrıca dream theater konserinde ne taşkınlık yapacan.otur veya ayakta adam gibi izle.
ama kimliği unuttuk diye de terorist gibi"çıkarın lan bunları dışarı kimlikleri yok hüeeaaylyn" diye itip kakmak , lan bari sadece sesi duyalım diye beklerken bile konser alanının dışında olmamıza rağmen tamamen dışarı çıkartılmanın yasayla falan bir ilgisi yoktur bence olmamalıdır...yasa doğrudur.bu arada saygı duyarım yasaya uyarım.18e geldik zaten neyse..
-
yasi 17 ye alsalar busefer 15 ler isyan etcek neden böyle neden 15 degil diye .bunun siniri yok arkadaslar bir ulkenin kurali var ve uygulanmali bence. 18 iste biraz daha disini SIK bekle sanki olceksin ha su var seneye cenk ya da de-javu kalmaz onu anlarim pohaha ama daha iyi gruplar icin beklemek gerekir. ya da git okul kimligi cikar yasini buyult saklikente gir ki herkes öyle yapiyor. eylül mor ve ötesinde ben de ordaydim cogu kisi geri cevrildi kapidan ama sahte kimlikle girenler de oldu. bir insan ögrenci kimligiyle girmeye calisiyorsa anlayinki sahte muhaha.neyse bu tartismalar beni asar yas olmus 23. kamyon ehliyeti bile alirim ben kim engel olur :)
-
ben bişe dicem bu baran kardeş demiş ki dejavunun vokali sapık filan bi nevi sübyenci benim bi tanıdığım var hatta garajdan nicki begüm o da dejavunun gitaristimi artık neyiyse onla msn de chatlaşıyomuş tabi bu kızda artık o gruba toz kondurmuyo o çocuk işte çok mütavaziymiş bunla konusuyomuş vs..baran ne diyo sübyenci heralde senle konuşcak begüm ..ama sonradan görme oldukları belli işte anadoluda ne kadar böyle salak kız varsa avlamaya çalışıyolar işte ankaraya gel istanbula gel orda konserimize vs..sonra mikmik..ulan anlamadığım adamlar bağlamayı kullanmış filan ilk defa rock müzikle birleştirmişler sıfatı koyuyolar kendilerine milleti kandırıyolar vs..valla baran bence dediklerin doğru çünkü örneği var ayy yaklaşmayın genç kızlar bu gruba sübyanci ayol bunlar..
-
yahu zaten yaş sınırı niye var böyle sapık gruplar sonra sapık dinleyiciler arasında kalıp sizde potansiyel sapık çıkmayasınız diye..ahauahaa..
-
ABARTMAYIN BEE KONUYU NERDEN NEREYE COŞTURMUŞUNUZ!
1.cisi insanları tanımadan yargılamayın.ne o oyle sübyancı tırnaklarını yıyo falan!abi siz onların hareketlerinden sorumlu devlet bakanı mısınız??bu kadar rencide etmeye gerek yok!2.cisi baran her zman ileri gidiyosun!benim içinde arkadaşlarına begum iyi 1 kız değil konuşmayın diyomuşsun!ama daha beni tanımıyosun bile.nasıl buna karar verebiliyosun!sadece insanlara sataşarak bir yerlere gelmeye çalışıyosun.sen adamların müziğinide geçmişin özel hayatına girmişin.benim kutluyla ya da ayşeyle aramı bozarak eline ne geçti.he şunu soylim çok ta s.kimeee!hem tartışmayı bu kadar büyütmüşünüz çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz.yani dejavuya laf atanların yaraları varki gocunuyolar.ayrıca nuri bunu ne olarak nitelendirirsen nitelendir.barışla konuşuyorum diye toz kondurmamak değil.yapılan haksızlık.insanları bu şekilde rencide etmek hakaret etmek gibi 1 hakkı yok kimsenin!DEJAVU ÇOK İYİ 1 YERDE.ALBUMLERİ ÇOK İYİ.VE TABİ Kİ DE ONLARIN OLDUĞU SEVİYEYE GELEMEYEN SEVGİLİ ENSTRUMAN ÇALAN VOKAL YAPAN ARKADAŞLARIMIZIN ALBUMU TUTMAYINCA GÜNDEMDE OLAN GRUPLARA LAF ATARAK ÇÖKERTMEYE ÇALIŞIYOLAR.AMA SADECE KOMİK OLUYO BUNLAR.KİMSENİN ÇÖKTÜĞÜ YOK!!!burası müzik sitesi gelin damat evi değil lütfen olayı dedikodu mahalıne çevirmeyin.ya da televole işte.
-
1.cisi insanları tanımadan yargılamayın.ne o oyle sübyancı tırnaklarını yıyo falan!abi siz onların hareketlerinden sorumlu devlet bakanı mısınız??bu kadar rencide etmeye gerek yok!2.cisi baran her zman ileri gidiyosun!benim içinde arkadaşlarına begum iyi 1 kız değil konuşmayın diyomuşsun!ama daha beni tanımıyosun bile.nasıl buna karar verebiliyosun!sadece insanlara sataşarak bir yerlere gelmeye çalışıyosun.sen adamların müziğinide geçmişin özel hayatına girmişin.benim kutluyla ya da ayşeyle aramı bozarak eline ne geçti.he şunu soylim çok ta s.kimeee!hem tartışmayı bu kadar büyütmüşünüz çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz.yani dejavuya laf atanların yaraları varki gocunuyolar.ayrıca nuri bunu ne olarak nitelendirirsen nitelendir.barışla konuşuyorum diye toz kondurmamak değil.yapılan haksızlık.insanları bu şekilde rencide etmek hakaret etmek gibi 1 hakkı yok kimsenin!DEJAVU ÇOK İYİ 1 YERDE.ALBUMLERİ ÇOK İYİ.VE TABİ Kİ DE ONLARIN OLDUĞU SEVİYEYE GELEMEYEN SEVGİLİ ENSTRUMAN ÇALAN VOKAL YAPAN ARKADAŞLARIMIZIN ALBUMU TUTMAYINCA GÜNDEMDE OLAN GRUPLARA LAF ATARAK ÇÖKERTMEYE ÇALIŞIYOLAR.AMA SADECE KOMİK OLUYO BUNLAR.KİMSENİN ÇÖKTÜĞÜ YOK!!!burası müzik sitesi gelin damat evi değil lütfen olayı dedikodu mahalıne çevirmeyin.ya da televole işte.
-
Tamam Begüm'cüm sen de hemen gaza gelme. Kimsenin rencide olucağı falan yok bu topic'ten. Bence Kutlu-Ayşe olayını da karıştırma, bunun yeri burası değil. Ankara'ya ve Zonguldak'a gelicem zaten hepinizin kulaklarını çekicem sırayla :) En iyisi baran gibi yapın siz. Kaçın başka şehirlere bana adres falan da vermeyin, kurtarın canınızı :)
-
iyi bizde istanbula gelelim:P geldik ama cerenden başka kimse oralı olmadı.hade eyvallah:)
-
Geldin de haber mi verdin =) tahmin mi etçez geliceğini? =))
-
cık cık cık... bi de üste çıkıyo ya