Adına göre mizk dinlemek yanlış ve saçmalık..ayrıca başkalarının görüşü seni neden ilgilendiriyo anlamadım("arabesk mi..ööğğggkk..")sen böyle adamlarla arkadaşlık etme.Ne istiyosan onu dinle.Arabeskin de zamanı vardır metalinde.
Grubu karizma olsun diye dinlemek,sürekli o gruptan bahestmek de ayrı bir saçmalık..hani kız tavlamak için gitar çalanlar var ya..onlara benzer bu iş.
A Perfect Circle ben şahsen 24 saat dinlerim.Ama türünü hiç de merak etmedim.Çünkü türü beni ilgilendirmiyo müziği,sözleri ilgilendiriyo.
Bu arada imagine cover'ına pok atmışlar...kendileri daha iyisini yapsın da görelim+lovesong cover'ını da dinlesinler de cover nasıl yapılırmış öğrensin adamlar!
hehe ben girmeyeli garaj gelişmiş baya tebrik ederim arkadaşlar doğru türüne göre müzik dinlenmez haklısınız!
A perfect cicrle iyidir hoştur dinleyiniz(ben öyle çok dinlediğimden değil ama saygım ve sempatim vardır bu gruba) ama eğer bu grubu seviyorsanız biraz daha sert olsada Tool'u size tavsiye ederim zaten solistleri aynı maynard keenan(sanırım soyadı böyle yazılıyordu)ve adamın sesi olağanüstü bence!