-
onu bunu bilmem bu son zamanlarda çıkan ve kendilerini rock grubu olarak tanımlayan şahısların bir an önce ortadan kalması lazım ki kısa zaman içinde onlarında ne kadar kötü olduğunu anlayıp müzikseverler eritecektir onları...
yok mu iyi gurup çook var ama göze batan kötü guruplar ortalıkta olduğu sürece ülkemizde rock piyasası kirlenecektir...
-
'80 li yıllarla asla kıyaslanamaz..ama yine de gelecegi parlak gruplar var..
-
selamlar arkadaşlar.yav rockta ukalalaşan adamlara o kadar gıcık oluyorum ki abi...ben 7 tane enstruman çalıyorum.en sevdiklerim de elektro gitarım ve bağlamam.ne yani rocker adam asla türkü dinleyemezmi.bununla dalga geçenlere tav oluyoırum ya.abi gerçek müzisyen kaliteli herşeyi dinler.yeri gelir korn,metallica,slayer,,pentagram...yeri gelirde fikret kızılok,barış manço falan da dinler.kısacası lütfen rock dışındaki müzikleri kötüleyenlere engel olalım.kalitelinin hakkını verelim...
-
Arkadaşım işte Türkiye'de henüz bu zihniyet oturmadı insanlar müziği dinlemiyorlar sadece vokali dinliyorlar.
Bir şarkıda sadece vokal yoktur şarkının en önemli kısmı müziktir(bence).
Ama Türkiye'de sadece vokaller dinlendiği için popüler müzik para kazanıyor. Arkada saçma sapan bir müzik bir kadın çıkmış şarkı söylüyor işte daha bunları seviyoruz daha bu aşamadyız.
Sana katılıyorum kaliteli olan herşey dinlenir ama bence müzik ön plandadır.
Fakat yavaş yavaş bazı şeylerin oturduğunu söyleyebilirim.
--------tweeder--------
-
ya bence cogu kadın cıktıgında sarkı söylemiyo sankimine podyumdaymışcasına cıbıl cıbıl salınıyo ses yok ! dinlencek bişey yok ortada bakınız müzik demiyorum ! cünkü ona müzik dersek gercekten müzik yapanlara küfür etmiş olurum ! esefle kınıyorum !
-
dirt torpedo'ya
rock'ın ülkemdeki durumunu bırak da,yazıma bir yorum yap.yarışmaya katılmayacak mısın?
-
kendi cevabini kendin veriyorsun zaten.ama sana sunu söölemek zorundayim.reklam sart bu ülkede.yurtdisinda degil.ama tr de sart.çünkü insanlar yeni seylerin farkina varmay basladilar güngeçtikçe.
-
dirt torpedo'ya
rock ...raa yemiş dostlar.