-
arkadaşlar aslında ben rockın sıkı bir dinleyicisi değilim..istisna dinlerim..ama dumanın tum sarkılarını bilirim..
gecenlerde konseri wardı..ankara GAZİ de..belki geleniniz oldu...
yaa kAaNda bir ses var iananamadım..kasette zaten süperr de canlı canlı
her yiğidin harcımı..adamlar bir kaptırıyor kendilerini..
son pişmanlık neye yarar sölediler..10 dakka surdü..batu da süper tabiii..bence turkiyedeki en özgün..en dogal..en iyi ..en eglenceli grup..
-
ben buna tam katılamıyacam.ne kadar kaliteli tartısılır sanırım ama onlarda biraz ret hot chili peppers kokusu alıyorum.
-
ben hiç birine katılamicam :)
duman kendi yoluna,çok sevmem.
ama red hot kokuyor diyen arkadaş,
kokmamalı mı yani?
kokmalı diyemeyiz,dememeliyiz tabi ki de,kokuyorsa koksun..
fikret kızılok aşık veysel kokmak isterdi mesela..
kötü mü?
hepi topu insanız..
benzeşiyoruz.
-
evet bi yerde size de katılıyorum..ama onemli olan roCk adına cidden iyi işler yapmaları..yoksa içtikleri ya da benzeştikleri çok da onemli olmasa gerek
-
ret hot chili peppers kokusu alıyorum.
Yuhhhhh... Ohaaaaa... Büjjjjjjjjjjjjj....
Bence pek sağlıklı koku alamıyosun güzelim sen..Pokh kokularıyla karıştırma her şeyi ;)
-
oha yani bence senin kulak burun boğazcıya gitmeye ihtiaycaın far
-
VAlla kim ne derse desin ben çok seviyorum bu adamları..Hele son albümleri çok hoş olmuş...Zaten o gitarın tonu beni bitiriyor..
-
dumanı bende seviyorum cünkü çok kendilerine özgüler ve duydugunda bu dumandır dedirten bir müzikleri var. çok kıvamında bir müzik.
-
kardeslerim ben kendi fikrimi sölüyoyorum siz ordan palıklama dalmayın.pokh kokusu diyen arkadas cok yemiş olmalıki pokh u durmadan sayıklıyo.
ben ret hot gibiler demiyorumm sadece onlara özeniyolarmıs gibi geliyo demek istedim.ikisi arasında fark var.
nofx sen bu sarkıyıda cok sölüyosundur;BÜTÜN POKHLAR TOPLANDIK TOPLANDIK AMA NİYE DELİKTEN CIKAMADIK :)HOHAHOHA !!!!!!!
-
Gülmekten ölecem sempatik şey seni nerden buluyosun böyle esprileri bakem??İlkokulda okuyan kardeşimde böyle şeyler yapıyoo tanıştırayım seni..