Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

duman hakkında....

• re-arranger • 27 Ekim 2005 23:07 • #487921
    kişiden kişiye değişiyo bu tür şeyler ya sen seversin başkası nefret eder falan.
    ayrıca o bahsettiğin konseri hatırladıkça kafayı yiyorum. keşke o güne bidaha geri dönebilsem de aynı hatayı bidaha yapmasam diyorum. neyse boşverin siz.
  • davulist 35 • 28 Ekim 2005 09:36 • #487933
    ya tamam dedigin gibi olsun nofxcim sende agzını topla bidahakine,ne o poh kokusu falan.adammısında konusuyosun.senin kardesinden ne farkın vaki,tanıstır kardesinle belki senden daha medenidir ufaklık.
  • highwaychile • 3 Kasım 2005 18:30 • #488201
    turkiyenin tartısmasız en iyi grubu..kaan batu ve ari on sene sonra dallarında efsane olacaklar..ama lutfen piyasa olmasınlar..lutfen artık tikiler batunun pesini bıraksın..sadece dumancılar kalsın ya.
  • rickenbacker • 3 Kasım 2005 19:18 • #488209
    taşımayın dumanı foruma!!!!

anketlerden sonra topiclerde!!! bayiinizden ısrarla isteyiniz!!!

rööhh!
  • the amnesiac • 4 Kasım 2005 21:11 • #488265
    türkçe rock piyasasındaki en kötü sesli soliste sahip olmalarına rağmen en bayıla bayıla dinlediğim grupların başında geliyo..nasıl olduğunu anlamış değilim ama dinletiyo adam...haberinnnnnn yokkk bennnnn ölüyorummmmmmmmm.....
  • sertugba • 5 Kasım 2005 21:53 • #488337
    DMN içimde..
    Değişmez!
    Renkler zevkler tartışılmaz ama DMN bende beğeninin çok uzağında..
    Bir müzik grubu değil, benden birşey sanki..
    DMN'ı tanımadan önce biri deseydi bunu muhtemelen gülerdim ama işte yaşamayan, bu sevgiyi tatmayan bilemez!

Bir de..

DMN'ı izlemeyin, dinleyin derim ben!

DMNajan kitlesini yanlış tanıtan kişileredir sözüm..
    Tabi anlayana!..
  • meralexantirik • 6 Kasım 2005 00:44 • #488348
    DMN diye tabir edilen bir grup olan Duman'ın dinleyici kitlesi neden bu kadar sıkı sıkıya bağlı hala anlamış değilim. Forumlarda gördüğüm kadarıyla, bu gruba biri laf etse hemen 5-6 kişi çıkıyor savunmaya, adamın canlı performansında müziksiz sesi cidden çok itici, gerçi üstüne müziği de versen bişi değişmiyor. Ama biraz eleştriye açık olmamız lazım.. Ben beğenmeyebilirim en doğal hakkım.. Biraz olgun olup insanların söylediklerini saygıyla dinlemekten bişeycikler olmaz..

[ex]®
  • ReFLeKS _GİTAR • 6 Kasım 2005 21:08 • #488378
    yaa kAaNda bir ses var iananamadım..kasette zaten süperr de canlı canlı her yiğidin harcımı

ulan hiç mi kulak yok nea ben çıksam daha iyi solerim.ona bakarsan kasette banu alkanın seside kotu değildi hatırlatırım(çok sewerim kndisini:)

red hot kokokusu alan arkadaşa bi şey diyemicem super adam muzikten annıyo...
  • pollymolly • 6 Kasım 2005 23:26 • #488388
    alla alla anlayamadım ne alaka dumanla red hot..yani nası benzettiğinizi açıklasaydınız bari..kafalarda soru işarteleri kaldı??hadi deja vu deseniz neyse dicem benziyor ..ama duman baya bi bunalımdır kimseyede benzetemedim ben bugüne kadar..yoksa benim benzetme kabiliyetim mi yok..yoksa bunlar kimseye benzemiyor mu
  • forceuser • 7 Kasım 2005 02:40 • #488393
    adamlar turk ezgileri kullanıyor muzıklerinde..pardon ama nası red hot benziyo yaa???alaka sıfır