-
opera klasik müzik ve orck öğelerini gerçekten çok iyi harmanlayan grup bana göre haggard'dır. üstüne tanımam...
-
beethoven, mozart, lizst, Itri, haydn, bach, chopin ve vivaldi favorilerimdendir. hayat hikayelerine kadar bilirim
-
mmm bravo... nerden anladın? yinede sorumla ilgilenmeni tavsiye ederim..
-
10 senedir piyano calıyorum ve klasik müzik eğitimi gördüm.. hayatımda zevkle caldığım parçalar her zaman Brahms 'ın parçaları olmuştur. özellikle de 3.senfonisi..
-
w.a.mzsrt:sihirli flüt
s.rachmnf:3. konçerto
l.v.beethvn:ayışığı sonatı
mest olurum...
-
paganini bestelerine ve romantik döneme eğilimliyim bununla beraber barok ezgileri beni her zaman bitirir...son 5 sene içinde izlediğim ve en çok etkilendiğim opera turandot oldu...ayrıca bugün trt çok sesli korosuyla tanışma fırsatı buldum sağolsunlar bölüme kadar geldiler vs vs...Klasik müzik hayatımda çok büyük bir ağırlık daha çok şey söyleyebilirim foruma katkım olsun istedim...tüm klasik müzik ve opera severlere saygılarımla...
-
canım benim...var mı klasik gibisi...
-
Korssakof, Rossini (özellikle william tell uvertürü), Mendhellson ve Brahms favorilerim. (Ya, koloni falan açın, bütün gün konuşabilirim klasik müzik hakkında.) Favori operaya gelince biraz klişe olacak ama Carmen.
-
heuehue klasik benden sorulur 4yaşından beri piano çalıyorum beyerden sonata kadar herşeyi çaldım:)
-
Bak kıskandım şimdi. Ben 6 yaşımdan beri çalıyorum ve sürekli keşke daha erken başlasaydım diye hayıflanıyorum.