-
bir klasikçi olarak böyle bi forumda operanın ne kadar yeri olduunu öörenmek hakkım değil mi? :)
(mmmm 13 kişi olmuşuz ama soliste aşık oldunuz mu ya 121 mesaj geliyo yinede eh napalım.. :))
-
vivaldi' nin four season' ına bayılırım.. o la la..
-
benim de antonio lauro ve de tarrega favorim
-
carl orff derim.. carmina burana
-
ravel's bolero
arcanum soudtrack
vivaldi
böyle sürüp gider işte:-P
-
hatebreeder ve ben özellikle barok dönemi sanatçılarını seviyoruz :) işte bach olsun , handel olsun , corelli olsun...
sonraki dönemden de paganini caprice lerini , Itzhak Perlman'ın "deli" , "harika" yorumlarıyla dinliyoruz.
-
Escamillo arkadaşım, üslubun epey antipatik. Klasik müziği yalayıp yutmuş da burada anket yapıyormuşsun gibi bir izlenim edindim.
Büyüksün ;))
peh...
-
Paganini, Itzhak Perlman, Vivaldi, Beethoven....bayılırım...
Ayrıca daha farklı bir tarz belki ama eminim tüm klasik müzikseverlerin hoşuna gidecektir...Bilen varsa tanışmak da isterim, Trans-Siberian Orchestra dinlerim.Bana da garajdan tanıştığım bi arkadaşım tavsiye etmişti...Opera,klasik müzik ve rock öğelerini gerçekten çok başarılı bi şekilde bir araya getiriyorlar...
www.trans-siberian.com bu da offical web sitesi...
-
bizzet - carmen - march of the toreadors
-
bach ın viyolonsel suitleri, tchaikovski senfoniler, rachmaninoff piyano koncertoları ve daha bir sürü bür sürü eser ! yazmakla bitmicek.... ama ben şahsen bir 'CELLİST' olarak elgar ve dvorak viyolonsel konçertolarına bayılmaktayım ve hatta bu dönem dvorak çalışmaktayım :) ve tabi ki tchaikovski rococo variations... dedim ya çok fazla tapılası eser var bunlar sadece çook küçük bi kısım..