Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

thrash metal

• davulist 35 • 8 Kasım 2005 09:29 • #488451
    la terminatör müsün nesin.sanane olum kim ne isterse onu dinleyebilir ve yazabilir.sana göre iyi olan illa baskasına görede iyimi olmalı.
    al lan bende trash metalde en cok adnan şenses i seviyorum.birde m. topaloglu.
  • anfi88 • 8 Kasım 2005 10:33 • #488455
    ALBUM OLARAK TÜRKİYEDE PENTEGRAMIN TRAILBLAZER GÜZEL VALLA...
  • lost word • 8 Kasım 2005 19:50 • #488476
    metallica nin eline kimse su dökemez thrash olayında..ama şunu dikkate alınz ki-lafa bak :S- st. angerdan bahsetmiyorum master of puppets load dönemlerinden bhsediyorum..son albümde bnce formlarını kaybetmişler..
  • -TormentoR- • 8 Kasım 2005 22:04 • #488484
    la terminatör müsün nesin.sanane olum kim ne isterse onu dinleyebilir ve yazabilir.sana göre iyi olan illa baskasına görede iyimi olmalı.
    al lan bende trash metalde en cok adnan şenses i seviyorum.birde m. topaloglu.

adam noktayı koydu. Ama GRJ la ilgili. bitmiş burası. 1 sene önceki GRJ diye çırpınan insanlar varya.Artık bende hak veriyorum onlara. Abi ağlıyorum ben. bu adamın verdiği ultra saçma cevaba.akadaşım sen değil müzikle ilgili konuşmak,azıcık şu mantık olayını çöz lütfen.. acıyorum artık senin gibilere ne diyeyim burda başka..
  • death_glory • 9 Kasım 2005 00:08 • #488496
    köken olarak punk ve nwobhm gösterilir ancak; punkla bağlarını kesinlikle koparmış; hatta kıyaslanacak olursa punktan çok daha olgun va agresif yapılı, heavy metalın, özelliklerini yitirmeden, çok daha sert ve süratli yapıldığı en sağlam formu. slayer, oldukça serttir; testament melankoli tanrısıdır; megadeth ve metallica tam kıvamında thrash icra ederler, anthrax fazlaca hardcore öğeleri barındırır; pantera da sert ve hafif hardcore rüzgarları estirir. overkillse thrashin tamamen heavy metaldan var olduğunu açıkça gözler önüne serer. onlar dışında annihilator, nuclear assault hatta thrash metala öncülük etmiş olan dark angel ve en kaliteli örneklerini vermiş olan death angel hatırlanmalıdır. saydıklarım thrashin en saf icraatçileridir; onlar dışında saymakla bitmeyecek thrash metal örnekleri mevcuttur.
  • davulist 35 • 9 Kasım 2005 09:03 • #488504
    adam noktayı koydu. Ama GRJ la ilgili. bitmiş burası. 1 sene önceki GRJ diye çırpınan insanlar varya.Artık bende hak veriyorum onlara. Abi ağlıyorum ben. bu adamın verdiği ultra saçma cevaba.akadaşım sen değil müzikle ilgili konuşmak,azıcık şu mantık olayını çöz lütfen.. acıyorum artık senin gibilere ne diyeyim burda başka..

acıyomuş ho ha ho ha!!sen kendi kişiligine acı kardesim benim.sana soruyorum sence yaptıgın iyi bi hareketmi.eger iyi diyosan tamam ben pok yiyim.
    tutmuş adamla alay ediyosun,tamam belki adam yanlış olabilir fikrinde ama internet ortamıda olsa, onunla dalga gecmeni gerektirecek hiçbişe yok.
    ayrıca garajın .okunu cıkaran sanırım sen ve senin gibiler.....
  • -TormentoR- • 10 Kasım 2005 12:24 • #488579
    ben 2 senedir burdayım koç.Yeni yetme değilim. Doğruyu , yanlışı burda senden iyi biliyorum.Alay değildir o. O kadar alakasız bi grup söledi ki gülmemek elde değil.Ben dalga geçsem yerin dibine sokarım.Bunuda burda beni tanıyan herkes bilir.O yüzden kasma.Saçma sapan şeyler de yazma artık.
  • Ktulu • 10 Kasım 2005 12:39 • #488585
    bitmiş olay :)
  • Ktulu • 10 Kasım 2005 12:39 • #488586
    Tormentor demiş ki:
    ben 2 senedir burdayım koç.Yeni yetme değilim. Doğruyu , yanlışı burda senden iyi biliyorum.Alay değildir o. O kadar alakasız bi grup söledi ki gülmemek elde değil.Ben dalga geçsem yerin dibine sokarım.Bunuda burda beni tanıyan herkes bilir.

Doğru söylüyo arkadaş...
  • -TormentoR- • 10 Kasım 2005 12:40 • #488587
    köken olarak punk ve nwobhm gösterilir ancak; punkla bağlarını kesinlikle koparmış; hatta kıyaslanacak olursa punktan çok daha olgun va agresif yapılı, heavy metalın, özelliklerini yitirmeden, çok daha sert ve süratli yapıldığı en sağlam formu. slayer, oldukça serttir; testament melankoli tanrısıdır; megadeth ve metallica tam kıvamında thrash icra ederler, anthrax fazlaca hardcore öğeleri barındırır; pantera da sert ve hafif hardcore rüzgarları estirir. overkillse thrashin tamamen heavy metaldan var olduğunu açıkça gözler önüne serer. onlar dışında annihilator, nuclear assault hatta thrash metala öncülük etmiş olan dark angel ve en kaliteli örneklerini vermiş olan death angel hatırlanmalıdır. saydıklarım thrashin en saf icraatçileridir; onlar dışında saymakla bitmeyecek thrash metal örnekleri mevcuttur.

1 tane yanlış kelime yok. Çok doru.. +1