Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

thrash metal

• TurkishMetal • 10 Kasım 2005 14:54 • #488595
    stone cold crazy gibi mesela birazda prince charming sanırım
  • Serpent_King • 10 Kasım 2005 15:01 • #488603
    Bişey sorucam sertlik nedir ? Sert müzik nedir ?

ayrıca Pantera hardcore un yaratıcısı babası herşeyidir ne ilgisi var thrashle :))
  • -TormentoR- • 10 Kasım 2005 15:05 • #488604
    bence ağırlıkta hardcore riffleri. Ama sen çıkıp bunlar hardcore diye atamazsın bence kenara. Müzigi dinle ve gidişata bak. ya da al 1990 cowbos from hell i dinle. Slayer ın ortada olmadığı zamanlar gidişatı belirleyen albümlerden biridir.Thrash metalde.
  • Serpent_King • 10 Kasım 2005 15:53 • #488614
    Abi ben pantera yı 7 8 yıldan beri dinliyorum , 3 4 yıl önce de hemen hemen tüm şarkılarını ezbere bilirdim lütfen bana anlatma Pantera yı , aç bence oku "Hardcore" un yaratıcısı onlardır lütfen gereksiz de tartışma , sadece riff lere bakarak thrash filan diyemezsin ki hardcore zaten thrash ten gelme bişey..

1990 cowbos from hell i dinle. Slayer ın ortada olmadığı zamanlar gidişatı belirleyen albümlerden biridir.Thrash metalde.

olm güldürmeyin adamı , öldürceniz gülmekten , slayer 80 ler de patlamış nam salmış ne alaka 90 daki cowboys from hell le ?
  • -TormentoR- • 10 Kasım 2005 16:13 • #488616
    bende 6 yıllık slayer cıyım bana slayer ı öğretme o zaman. böyle mantık yürütelim hep olurmu? ben dedim diyeceğimi.Saçma ya da ne bulursan bul.
  • Serpent_King • 10 Kasım 2005 17:10 • #488617
    valla önce o zaman sen slayer ın 80 lerde damgasını bastığını öğren dicem , ondan sonra 90 yılında çıkmış bir albümün nasıl slayer ORTADA YOKken olaya el attığını tartışırız.
  • -TormentoR- • 11 Kasım 2005 10:52 • #488651
    Yok senin bu konuda bana katabileceğin,öğretebileceğin bir şey yok. Lafı çorba yaptın.Sürekli bir şey biliyorum havasıyla dolanmicaksın o zaman.Ben Pantera thrash demedim.Hardcore diye bi kenara atamazsın dedim.Ve Slayer ın albüm çıkarmadığı dönemde gidişatı değiştiren gruplardan biri dedim.Thrash açısından.

80 lere damgasını basmasıyla nasıl bir alaka kurdun onuda hala çözemedim.
  • Serpent_King • 11 Kasım 2005 17:16 • #488672
    1 - Sen Slayer ortada yokken dedin albümden filan bahsetmedin ona bakarsan 1990 da bi çok grubun albümü var sanki bi tek slayer var dünyada...
    2-Slayer madem thrash grubuysa ne alakası var hardcore un yaratıcısıyla slayer ın albüm çıkarmayıp ortalığın boş kalmasının.Thrash açısı maçısı yok yani anlıycaın.
    3-Ben sadece bildiklerimi yazıyorum.
    4-Senin gibi de yazdıklarımı daha sonra değiştirmiyorum şimdi yaptığın gibi.
  • -TormentoR- • 11 Kasım 2005 20:08 • #488678
    değiştirmek? yazık valla.. saçma sapan alakalar kurup bana konuşuyorsun şurda. slayer var dünyada bi tek. :S Slayer thrash in üst zirvesidir. o yokken ortalığı ve thrash müziğin gidişatını belirleyen gruplardandır dedim. sadece bildiklerini yanlış biliyorsun en azından bu konu için. Değiştirme konusuna sadece gülüyorum. al bu efeckti aahahaha..

bir daha da ceap yazmam sana.. arkadaşım dediğim insanlardan birisin. kavga etmek istemem. basitleştiriyorsun çünkü.
  • da hui • 12 Kasım 2005 00:17 • #488690
    POAHUAHUHAUA...AHUAHUAHUAHUA..ZUHUAUHAUHA... adam iced earth demiş yaa =)) yuh be ahahaha...

Bu espri mi, ne şimdi? Ne var yani, şöyle dememi mi bekliyosun: "Agh, çok utandım, iced earth dinliyorum! intihar mı etsem ne." Nesi komik harbiden anlamadım.