-
türkçe rap diye başımıza çıkan şu ceza adlı kalitesiz ve karaktersiz insan 13-15 yaş arasına hitap ediyor. utanmadan Rock'n Coke festivaline da çıkan bu cezanın yaptığı şey nedir? bu müzikmi? benim düşüncem repçiler bu siteden gitsin bir sürü rap sitesi var orda kenki kaleminde kişilerle takılsınlar.
NOT:rap olarak yazılıyor ama ben rep diyorum TAMAMMI!!!!
REPÇİLER DIŞARI
POPÇULAR DIŞARI
-
bi yere gtmiyo rep müzik..
gerci cehennemin dibine kadar yolu var o ayrı.
yani istedigi yere gidebilir..üzülmem.
-
bi yere gtmiyo rep müzik..
Kesinlikle. Nereye gdecek ki? Olay şundan ibaret:
Fon müziği: Vıcı-vıcı-cuv-cuv-viyk-viyk
Sözler: Bırbırbır-cırcırcır-saçmalık-saçmalık-yok sistem(ceza)-yok 100000 dolarlık cipe biniyorum-p*****im(50 cent)
-
ya tamam bende rap dinlemem saçmalıktr bence ama artık o kadar da ileri gitmeyin sonuçta o da bi müzik türü ve insanlar istedikleri yerde takılabilirler..bırakalım istediği yerde dolaşsınlar..
-
rap yeni gelısen bir muzk turu bizde..ilk basta güzel olmasını beklemek yanlış belkide. kıyaslama yapmak için daa cok erken!!!!
-
Rap bir muzik degildir.Her hangi bi muzikal yetenegi olmayan insanların yaptigi sacma sapan bir ishtir.Ayrica bir cok metal sitesini hackleyen bu insanlar garajda kendilerine yer edinmeye calismaktadir.Bencede dur denilmesi lazım.Biz gecelerimizi sabah edip gitar gelistiriyoruz,en zor death parcalarini calisiyoruz,ve ne oluyor? Bi barda 10-20 sarhosa caliyoruz.
Ceza ise rock'n coke da binlere oynuyor.
Gulben Ergen ise Etimesgut'da yuzlere oynuyor.
Turkiye'de muzisyene verilen onem ortada.
Neden burda kalalim ki?
Mantikli bisey soyleyin rapciler???Popcular???
-
mal mısınız siz?
-
Hiçkimsenin başka birisi hakkında 'o burdan gitsin' demeye hakkı yoktur.Kaldı ki rap te bir müzik türüdür.Dinlemeyebilirsiniz,sevmeyebilirsiniz,hatta nefret bile edebilirsiniz ama isminde "Müzik Birimi" ibaresi geçen bir sitede, sırf sizin sevmediğiniz müzikleri dinliyor diye, kimseye git diyemezsiniz.O zaman bir tane de jazz müzik dinleyicisi(bu bir örnektir sadece)çıkıp metalciler burdan gitsin diyebilme hakkına otomatikman sahip olur.En az sizin yaptığınız kadar da yanlış birşeydir bu. Gecelerinizi sabah edip gitar çalışıyorsanız,en zor "death" parçalarını çalıyorsanız;ki gitar çalmak sadece en zor "death" parçalarını çalmak ta değildir;ve bunun sonucunda bir barda 10-20 tane sarhoşa çalıyorsanız bunun nedenini biraz kendinizde aramalısınız.Ne kadar yetenekli olursanız olun kimse sizin elinizden tutup gel seni şurda çıkarayım demez.Bu konuda biraz girişkenlik önemlidir,reklam önemlidir.Bunun yanında çaldığınız seyirci kitlesinin size karşı tepkisi çok önemli.Çekirdek kitleyi bulabilirseniz zaten isminiz yavaş yavaş yayılır.Ama dediğim gibi herşeyden önemlisi reklamdır.Eğer reklamınızı iyi yapmazsanız o çekirdek kitleyi bulamazsınız zaten.
Sonuçta Ceza'nın da kendine göre bir yeteneği vardır,adam kendini göstermiştir ve bugünkü durumuna gelmiştir.Ben rap müzik dinlerim,Ceza'yı sevmem ama yaptığı iş konusunda saygı duyarım.Rapçilere,popçulara gidin burdan demek kolaydır.Ama mantıklı olan benim nerede eksiğim var kitlelerce tanınamıyorum şeklinde özeleştiri yapmaktır.Eğer yeteneğiniz varsa bunu doğru bir biçimde reklam yaparak bu piyasaya gösterebilirsiniz.Ama günde 10 saat gitar çalışıp sonra da birileri beni keşfetsin diye beklerseniz sadece 10-20 tane sarhoşa çalarsınız,onlar sarhoş oldukları için ertesi gün sizi hatırlamazlar.
Bu yazıya bazı arkadaşlar kızabilirler,doğaldır ama iyi düşünürlerse ne demek istediğimi anlayacaklarından eminim.Hepinize müzik hayatınızda başarılar..
-
Rap denilen müzik türünden hiç haz etmem...
Aslında zayıf -hatta hiç olmayan- müzikal altyapısı nedeniyle rap'e bir müzik türü derken bile zorlanırım...
Ama gel gör ki gerçekten bunu dinleyen insanlar var ve burasıda genel anlamda bir müzik sitesi olduğu için hiç kimsenin kimseye git demeye hakkı yoktur diye düşünüyorum...
Bende metal dinlerim ama metal dinliyoruz böyle çıkışlara gerek yok canım arkadaşlarım...
Durun yumurta atmayın rap'i savunmuyorum :)))
-
Burası bir müzik sitesi ve her türlü müziği dinleyenlere açıktır. Bununla bir sorununuz varsa Garaj Bakçisi Bayle konuşun.
Rap hiçbir yere gitmiyor çünkü çok ucuzlatıldı. Sadece hızlı konuşmak ve kadınların sömürüsü haline geldi. Yine de saygım var çünkü rap bir müzik türü bir şarkıcı veya "artiz" değil. Ceza'dan ve türevlerinden nefret edebilirsiniz ama müzik türüne saygı göstermeniz gerekir.