Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rap müzik nereye gidiyor?

• __firat__ • 12 Kasım 2005 10:00 • #488708
    bi kere elestirmeden once dusunmen lazım zennon arkadasım.tamam ceza sacmalık.zaten sarkılarında birseyi elestiriyor.ama lolipop reklamında oynayıp parayı goturuyor..tamam haklısın ama rapın anlamını biliyormusun.onyargılı davranmayın.mesela 12 aletle yapılan rap muzişkleri var.ve icinde turntable falan yok.ornek :2pac. AMA SIMDI SOyLE BISEYDE VAR.metal piyasasında o kadar sallama varki ozgurluklerini kazanmak icin su bu icin bagımsızlık icin sarkı yaptıklarını soyluyorlar.lakin bu terimler rap muziginin amacıdır.
    yani kendini metal dinleyen zanneden sivrisinekler lp falan dinleyenler ilk once kendinin ne dinlediklerini yazsın.terimleri ogrensinde gelsin..
    SALSA-BLUE JEAN-GOKHAN OZEN GENCLIGI ISTEMIYORUZ !!!!!!!!!!!
  • Nofx • 12 Kasım 2005 13:38 • #488714
    sen bi uzaklaşsan buralardan ne güzel olur??40 bakirenin elinden yıkansan sen düzelmezsin belli...
  • Kkero • 12 Kasım 2005 13:56 • #488720
    sen kimsin lan seviyesiz herif
  • Nofx • 12 Kasım 2005 15:33 • #488723
    ben repçiyim bak dikkat edersen rep yazıyorum rap değil...Tanışalımmı? asl nerden ...Ben ayşe 18 f !!!!!!!!!!!!
  • sleepyhouse • 12 Kasım 2005 17:32 • #488727
    anasından geldiği yere gitsin..:))))))))))))))))9
  • ga ga • 15 Kasım 2005 00:17 • #488827
    b*ka sarmış
  • Nexius • 15 Kasım 2005 01:34 • #488832
    rock'a kuru gürültü diyen pop topluluğu rap'e ne diyor.

görüşümce hiçbir sanatsal nitelik taşımayan fonda dıptıs eşliğinde müzik yaptığını zanneden kişinin konuşmasından ya da küfür etmesinden öte bişey değildir.

"her horoz kendi çöplüğünde öter" yoksa siteniz açarız biz...
  • man_on_fire • 15 Kasım 2005 02:22 • #488835
    Babanın mekanından mı kovuyon yavaş ol biraz!!! olum burası müzik sitesi, Kendine metalci rocker diyen özenti gençliğin b.k atma sitesi değil...Rap müziktir veya değildir, farketmez yine dinlerim,söylerim...Biraz öz eleştri yapıp kendi dinlediğiniz müziğin ne içerdiğine bir bakın ondan sonra bşkasına b.k atın... Lan var ya bi tane site kurup bütün jazz cıları toplayıp ta onların size b.k atmalarını sağlamak isterdim ama onlar sizin gibi değildir saygı duyarlar...

Türkçe rep hep olacaktır...Ama iyi, Ama kötü....
  • bado1907 • 16 Kasım 2005 12:30 • #488919
    Bak arkadaşım.Ben rap müzik dinlemiyorum heavy-metal dinliyorum.Ama sende görüyorsunki tüm dünyada rapçiler deli gibi para kazanıyo.Türkiyeye geliyo ve ülkemizdende bi çuval para götürüyolar.Şimdi sana soruyorum.Bu parayı neden bir Türk veya Türkler kazanmasın.Tamam belki şu an kötü müzik yapıyo olabilirler ama sende biliyorsunki Türkçe-Rap yeni gelişmekte olan bi müzik.Bu müziği yerin dibine sokmaktansa NEDEN DESTEKLEMİYORSUNKİ veya bırak desteklemeyi sadece gelişmesini engelleme.Millet bi rap cd si alıcaksa bırakta türkçe-rap alsın.BIRAKIN ARTIK BU BOŞ DÜŞÜNCELERİ!
  • SeRTouCh • 16 Kasım 2005 12:32 • #488920
    vala yerlisi yabancısı bişeyinin bişeyine kadar gitsin!!