Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

haluk levent'in cover parçalarını nasıl buluyosunuz?

• 1500 • 10 Kasım 2005 12:29 • #488582
    Arkadaşlar müzik eğer gürültü ve kafa sallamaktan ibaretse Aczmendiler de müzik yapıyo ozaman.Adamlar hiç durtmadan kafa sallıyolar.Ayrıca Haluk Levent bence çok iyi gidiyor..
  • sheltox • 10 Kasım 2005 13:31 • #488588
    arkadaşlar Haluk Leventigerçekten sevmem ve dalga da geçerim.elektro gitar çaliyo gibi yapması falan..komik.ama okuduğum yorumları yazanlar kesinlikle bişeyleri karalamak için yazdıkları çok belli.H.L. severiz ya da sevmeyiz bu ülkedeki bazı şeylerin önünü açmış bir adamdır.(tekrar ediyorum nefret ederim kendisinden).ve eminim ki yorumları yazanların hepsi bu adamın en az 10 şarkısını kelime sektirmeden ezbere biliyordur.ben de dahil.ha bu bir kriter değildir tabi iyi ya da kötü diye.ama bayağı güzel şarkıları var bi kaç tane mesela kaçış diye sanırım bir şarkısı var o şarkıyı yorum yazan arkadaşların sevdiği gruplar çalsaydı çok güzel derlerdi ama haluk yapmış ya saldırın...bi kaç şarkı için de geçerli bu dediklerim. ama şarkılar güzel haluk ve sesi değil.kıraç murat göğebakan..vs yazan arkadaşa katılıyorum onlar külliyen yalan...
  • Single_FACTOR • 10 Kasım 2005 17:13 • #488618
    Arkadaşlar müzik eğer gürültü ve kafa sallamaktan ibaretse Aczmendiler de müzik yapıyo ozaman.Adamlar hiç durtmadan kafa sallıyolar.

Saçı uzun aklı kısa, Halamın bıyıkları olsa eniştem olurdu, Kılda keramet olsa Dötte çıkmazdı..
  • mementra • 11 Kasım 2005 00:55 • #488637
    Evet Sheltx sana katılıyorum bende Haluk Leventin yaptığı müziği pek sevmem ama değdiğin gibi bazende haksızlık yapılıyo ve hatta türkiyede yapılan müziğe haksızlık yapılıyo (örn:Şebnem Ferah yapılan isimlerden sadce birsi)
  • CaFeiN • 11 Kasım 2005 12:41 • #488653
    şarkıları da coverler ı da hiç güzel değil.Ama bi öncü olduguna bende katılırım.Dinler miyim?-hayır.
    murat göğebakan,murat kekilli konusu

aynı düşündeyim bravo :D
  • MLPR • 11 Kasım 2005 22:47 • #488687
    bi cover bir insana bu kadar çok mu yakışır ya
  • MLPR • 11 Kasım 2005 22:47 • #488688
    bi cover bir insana bu kadar çok mu yakışır ya
  • da hui • 12 Kasım 2005 00:27 • #488692
    garajdakiler çook mu bilgili??? ayrıca müziksever değil, rocksever diyecektin heraldede ya da sen hayatında hiç müzik dinlemedin. eminim ki haluk leventi kötü eleştiri yağmuruna tutacaklardır belki bu sözlerimden sonra beni morartmak için öyle bişey yapmazlar ama...

sizin dinlediğiniz korn, system of a down falan müzik mi yapıyo???? sadedce kuru gürültü.

bence garajda müzikten anlayan sayılı kişi var.

Yani bunları "Haluk Levent süper müzik yapıyor" un özeti olarak söylüyorsan katılmıyorum. Haluk Leventin müziğini severdim ama şarkılar birbirine fazla benziyor. Yani adam kendini tekrar ediyor, bu yüzden artık içimden dinlemek gelmiyor.
  • __firat__ • 12 Kasım 2005 10:12 • #488709
    garajdakiler çook mu bilgili??? ayrıca müziksever değil, rocksever diyecektin heraldede ya da sen hayatında hiç müzik dinlemedin. eminim ki haluk leventi kötü eleştiri yağmuruna tutacaklardır belki bu sözlerimden sonra beni morartmak için öyle bişey yapmazlar ama...

sizin dinlediğiniz korn, system of a down falan müzik mi yapıyo???? sadedce kuru gürültü.

bence garajda müzikten anlayan sayılı kişi var
    .
    doru diyor arkadas.System of a down kuru gurultu...zaten system dinleyen muzikden anlamayan,muzik yapmayı bilmeyen cahiller..muzigin guzelligi mezigin kalitesinden gecer.onlar buna bakmıyor...arkadas cevreleri arasında salak salak grafiti islerine girmeyi hayal edip bu muzikleri dinliyorlar.toplumu bu hale getirende salak salak dergiler,ceza ve yalakaları etc..'dir
    YOK BEN METALCIYIM.FUCK SYSTEM DERIM.RAP NE LAN.
    ulan sen onu diyorsun ama dinledigin lp'dede turntable kullanıyorlar.( ki tiestoda kullanır ama adam emegini verir ).canım benim sen ilk once git tunele kendine bir muzik terimleri kitabı al.cesitli muzikleri dinle.GERCI SYSTEM DINLEYENELERIN COGU CAKTIRMASA BILE CEZA DINLIYORLARDIR.( cok gordum )
  • italyantayfa • 17 Kasım 2005 15:44 • #488956
    ben şöyle demeni isterdim parçalarını beğenmedim bana hitap etmiyor.başarısız oldu derken albüm satışı açısından diyorsan katılırım.çünkü bu ülkede zaten albüm satmıyor.(haluk'un tarzında)müzikal açıdan ise şarkıların ve türkülerin akor düzenlerinde değişiklikler yapıp ilgili minör-majör kavramından yola çıkarak solo ve introlarında oynamalar yapmış.güzel olup olmadığı tartışılır.ama cover parçaları eleştirmaden önce parçaların ilk düzenlemelerini dinlemek gerekir.her anlamda notasal,ritimsel olarak ne gibi değişiklikler yapıtıklarına yani yaratıcılıklarına bakmak lazım.parça aynı parça.önemli olan ona kendi tarzını ve özgünlüğünü katmaktır.teşekkür ederim...