-
evet abi adam durmadan bişiler yapıyo ve genelde de tutuyo gibi görünüyo...garajdaki cook bilgili,müzik sever ve dinler arkadaşlarım bu konuda ne düşünüyo cook merak ediyorum:):)
sarp__görkem
dostlukla;)
-
Hadi bakalım Gene başlıyoruz.
Hayırlı olsun...
-
garajdakiler çook mu bilgili??? ayrıca müziksever değil, rocksever diyecektin heraldede ya da sen hayatında hiç müzik dinlemedin. eminim ki haluk leventi kötü eleştiri yağmuruna tutacaklardır belki bu sözlerimden sonra beni morartmak için öyle bişey yapmazlar ama...
sizin dinlediğiniz korn, system of a down falan müzik mi yapıyo???? sadedce kuru gürültü.
bence garajda müzikten anlayan sayılı kişi var.
-
haluk levent bu güne kadar çok konuşuldu ve anlaşıldıki kimse haluk leventi sevmiyo(bende dahil)....
haluk levent rockçı değil bir kaç aptalın öyle sanması bişey değiştirmez...coverları iğrenç
çook bilgili,müzik sever ve dinler olan ANFİ88
-
efenim derin bilgi ve tecrübelerime dayanarak şahsi fikirlerimi olumsuz yönde ifade etmek durumundayım, haluk levent; darwinin evrim teorisinin bir kanıtıdır; yaşını başını almış olmasına karşın kişiliği oturmamış; ses denen nimetin de zere kadar bağışlanmadığı; tüm şarkıları berbat korkunç tiksinç olan insanımsı bir yaratıktır. yinelemek istiyorum ki; şahsi görüşümdür. ülkemizdeki türevleri için bkz. teoman aylin aslım şebnem ferah özlem tekin vb.
-
ülkemizdeki türevleri için bkz. teoman aylin aslım şebnem ferah özlem tekin vb.
permitasyon ve kombinasyonları:
Ali Altay; Murat Kekili; Murat Göğe Bakan. etc...
-
eevet evet emin ol..hayatımda hiç müzik dinlemedim ben...ben genel anlamda müzik olarak kullandım..rock da bi müzik oldugna göre....peki sana bnm system ya da korn dinlediğmi kim söledi...yurdum müzikleri dururken...ne biliomusun konusmak için konusuosunuz...sen biraz daha secici olarak okusaydın kelimeleri toparlayabilirdin......ne gerek var ki işe ön yargı ile baslamak varken...haa bu arada müzik dinleyi biliosan bi ara mail at...saygılar.....
-
bn haluk levent dinlemek zahmetine girmem kaldı ki coverları..dinleyene saygım sonsuz..
-
hiç begenmedim ben coverlarını.cok basarısız oldu.
-
arkadaşlar bi coverı değerlendirirken kriterleriniz neler de böyle yorumlar yapıyorsunuz???
ayrıca burada kişilerin müzikal yönlerinden bahsediyoruz kişiliklerinden değil. kişiliği hakkında yorum yaptığınız insanları tanıyor musunuz???