Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK MÜZİK YAPANLARIN ÇOK MEDYATİK OLMASI DOĞRUMU?

• cc_baran • 15 Kasım 2005 22:57 • #488896
    metronom 87 ye ;
    Rock müziğin özünde mesaj verme, insanları bilinçlendirme, sosyal çarpıklıklara dikkat çekme kaygısı yatar. Düşünce yapısı olarak çıkışındaki temel de budur zaten.
    Ve bu haykırışları duyurmanın en iyi yolu kitle iletişim teknolojisinden maksimum düzeyde yararlanmaktır. Mağarana kapanarak sadece kendin gibilerin dinleyeceği müziği yapman hiç bi halta yaramaz. Oysa ki rock müzik bir halta yaramak, topluma ulaşmak ve sorunlara çözüm aramak ister.
    İşin magazin yönünü eleştir, medya çok ayrı bir kavram.
    Anladın mı ??

amele_davulcu ya ;
    Arkadaş rock müzik yapanlardan bahsetmiş. Metal diye atlamışın hemen, en azından örnekten yola çık Koray Candemir metal mi yapıyo ??
    Kaldı ki metal müzik ne kadar medyatik olursa olsun değişen bir şey olmaz.

Pop müzik de makina zırvası değildir ayrıca. Poptan ne anladığına göre değişir bu. Pop müziğin ne olduğunu, neleri ve kimleri içerdiğini biliyo musun ?? Bilmiyosan çamur atmayacaksın. Ya da attığın şeyi yemeyi göze alacaksın.
    Pop müziğin de kaliteli icracıları yok mu ??

Kendi beğendiklerimden örnek vereyim ;
    Celine Dion, Michael Jackson, Dido. Bunların müziklerinin kalitesinden bahset bana da görelim ne anlıyomuşsun.

Sezen Aksu, Sertab Erener, Işın Karaca, Nazan Öncel, daha büyüklerden Erol Evgin, Ajda Pekkan, Alpay.

Ve daha kimler var, benden daha iyi anlayan birileri yazsın, ama siz susun.
  • Nofx • 15 Kasım 2005 23:03 • #488897
    ben :))
  • cc_baran • 15 Kasım 2005 23:18 • #488899
    senin işin ayar vermektir hacı :D
    yalnız bu aralar durgun ve kendi halinde gördüm seni, olmadı.
  • cc_baran • 15 Kasım 2005 23:19 • #488900
    **çift mesaj oldu**
  • amele_davulcu • 15 Kasım 2005 23:34 • #488903
    aptalım,gerzeğim,yazı yazmayı bilmiyorum... Alın forumlarınız sizin olsun... Umarım mutlu oldunuz...
  • mementra • 16 Kasım 2005 01:01 • #488912
    cc_baran noktayı koymuştur benceeeeeeeee