-
Kıraç bence bu ülkenin en iyi müzisyenlerinden ve vokallerinden biri.Aksini iddia eden varmı?
-
evet var...
ilk çıktığında beğenmiştim açıkçası...
ama sonra laf atmadığı bi ben kaldım...
magazinden magazine koşup lafla aşşağıladığını sandığı insanlara prim yaptırmaktan başka bi işi yok şu ara sanırım...
müziğine laf edemem ama kişiliği şüphe götürür bence...
saygılar..
-
hocam 1500 senin kafan 1500 olmuş gözlerini aç etrafına bi bak şöyle.biraz zorlanabilirsin ama çok daha iyi vokaller var.
-
niye sen kiraci savunuyosun simdi biz kiraca durduk yerde niye satasalim.isiniz gucunuz polemik
-
konu açılırsa tartışılır.polemik diye kapatamazsın. Ayrıca öyle dayılar gibi var mı lan falan diye topic açılmaz. İllaki var diyen çıkıcak.Sen kimsin ki böyle konuşuyorsun 1500? Bende söyleyeyim fikrimi.Bazılarının aksine kime sataştığı umrumda değil. Sesi bu adamın gerçekten BERBAT.Dinlemeye çalıştığım zaman tahammül sınırlarımı zorluyor hemen.BÖyle bir sese iyi denmesi çok tuafıma gidiyor.
-
iyi adamda türkiyenin en iyisi dersen yanlış laf etmiş olursun.abartmışsın yani 1500
-
dinleyen dinler seven sever sevmeyen dinlemez bu bukadard1r..biri k1raça laf atsa bile sen müdahale edemezsin.bencede fazla kötü biri degil ama iyi de degil yani..
-
Buna laf atmak denmez bence ama neyse, ben bu adamı hiç sevmiyorum. Şarkıları özgün olmaktan uzak bence, müzikal açıdan hiçbir dinlenebilirliği yok. Sözlerse tek kelimeyle iğrenç.
Şimdi, lütfen aptalca karşı çıkma mesajları yollamayın. Bu benim düşüncem, herkes herşeyi sevmek zorunda değil. 1500 en iyisi diyorsa, ona göre en iyisi odur.
-
bravoo...(alkış efekti)
-
Olmamış Anadolu Rock...biraz oturup Cem Karaca dinlesin ama kesinlikle şu an yaptığı gibi taklit etmesin...biraz ders çalışssın. Ve en önemlisi de magazin şovlarında turlayacağına oturup dersini çalışsın.