Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kıraç.....................................Varmı laf atan..........?

• godeatgod • 7 Aralık 2005 03:52 • #489908
    butun albumlerini dinlemiş biri olarak sunu soyleyebilirim: bu adam gittikçe düşüyor, albumdeki kaliteli beste ve cover sayısı azalıyor. eger gelecek albumde de bu grafigini surdururse, o albumun rock muzik adına hic bir degeri olmaz. ayrıca ona buna niye laf atıyor, cok mu iciyor anlamıs değilim. zaten ceza denen sahsiyet buna hos bi cevap vermisti.
  • the_TW_named • 10 Aralık 2005 05:01 • #490007
    Çoğu kişinin türkçede hata yapmaması güzel bişi.
    Bence Kıraç iyi müzik yapıyor ama vokal olarak iyi olduğunu düşünmüyorum.

--------tweeder--------
  • Ardent • 10 Aralık 2005 12:15 • #490017
    Al sana karşısını iddia eden birisi daha.
    Şöyle bi bak etrafına Murat İlkan, Demir Demirkan, Haramiler'in Vokalisti ve bunun gibi onlarca mükemmel vokalin yanında Kıraç sadece bir hiçtir.
    Senin Kırac'a olan sevgin yüzündende bu başlığı açtığını düşünmüyorum. Öyle ortalık karşısın bi diye konuşuyorsunuz.
    Türkiye'nin ne en iyi (hatta iyi) müzisyenlerinden nede vokallerinden. Yaptığı müziğin ne olduğu bile belli değil.
    Yaşamı pop müziği pop&Rock. Ne bu böyle oyuncak mı?
  • RUH ÇÖPLÜĞÜ • 10 Aralık 2005 12:52 • #490018
    fikrimi söliyeyim dedim

bu kıraca küfreden bi rap'cı ve kıraçta rocker ne kadar müziği sert yapmasada ve bu sitedekilerin çoğunluğu metalci olsada kıracı savunmalıyız oda sonuçta bizim türümüzden
  • killing us • 10 Aralık 2005 13:34 • #490019
    ıyh kıraç...
  • cc_baran • 11 Aralık 2005 19:00 • #490120
    ceza iyi geçirdi buna
  • love guitar • 13 Aralık 2005 09:32 • #490179
    allah cezasını versin o ceza nın da türevlerinin de.ya inanamıyorum abi.adamların müziğinde emek yok,kalite yok,yok,yok,yok...sen kimsin rocka laf atıyon.birde yanına ayının biri türedi.adama gıcığım ya.salyaları aka aka konuşuyor.ya ben gitar çalarken bi tarafımdan terler geldiğini bilirim hız yapmaya çalışırken.o yüzden herkes haddini bilicek abi.ya gitsinler kafakoptermidir mafakoptermidir ondan yapıp beyinlerini sulandırsınlar.kıraca gelirsek...canlısını izledim.çok kötü sahnesi ya.yazık yırtınıyo gitaristleri.ama iyi değiller.tonlar feci.rezil.biraz modifiye etse belki olur bişeyler.ama kıraçtan iyi o kadar çok adam var ki.ama en azından magazinal değil de müzikal yönüne saygı göstermek lazım.üretken bi adam...