-
Aramızda bass çalan hatun var mı merak ettim..
-
napıcan?aramızda yoksa aranamı alacan?
-
aramızda yoksa arama alacağım birileride olmaz.
-
sıkıldınız mı be :)
-
ben çalıyorum...
-
konuştukça battığının farkındalığını yaşa..
-
senin başına bayan arama yüzünden daha neler gelicek izleyelim görelim.daha öncede elektro çalan bayan yokmu diye topic açmıştın yine bir sürü adam üzerine gelmişti.hayırlısı
-
aramızda abazalık başına vuran var mı !!!!
-
valla çok haklısın.
altı üstü bi grup kurduk (hard rock yapan bi grup) bayanlardan oluşan, garaj sayesinde.
ben bass çalıyorum, bi bayan bass çalan arkadaş bulabilirsem grup için başka hayırlı şeyler yapmak istiyorum.
ama görüyorum ki garaj müzik sitesi olmaktan çıkıp bel altı düşünen abuk subuk bir yerler olma çabasında kendini bilmez arkadaşlar sayesinde ve insanları topic açtığına pişman eden kişilerle aynı ortamda bulunmak cidden hoş değil.
herkese saygım var ve tüm fikirlere ama yorum yazan kişilere cevap vermeyeceğim from now on.
-
Ya, hep merak etmişimdir sorayım sana Meral, nasıl bas çalmak istersin yaa? Bana hazırlıktayken müzik öğretmenim "sen bas çal, çok uygun bir enstürman senin için" demişti ama ben inatla hayır dedim. Ne bileyim, basçılar daha arka planda oluyorlar, yaratıcılıklarını daha az sergileyebiliyorlar. Sen memnun musun basçı olmaktan?