Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Aramızda bass çalan hatun var mı?

• Ayrton Senna • 11 Kasım 2005 18:17 • #488675
    Girişin ofsayt ozaman... ilk mesajın bu olsa daha iyi olurdu...
    birden bangles geldi aklıma... başarılar size..
  • gokcen • 11 Kasım 2005 19:49 • #488676
    basçı hatun arıyorumun yeni versiyonu mu bu?
    basın kaç teli olmasının bi önemi var mı peki?ya da hatunun göğüs sayısının?
  • beeftech • 11 Kasım 2005 20:54 • #488679
    bizim grup elemanları "he he senin aleti bayanlar bile çalıyo lan" diye dalga geçiyolar.. sorarım bayanlar neden basçı olur??
    bi de bass konusuna değineyim. valla yaratıcılığını sergileyebilen sergiliyor(bi kaç tane hayvan var öyle)... çalabildin mi hepsinde gösterirsin yaratıcığını ama solocu da olsan işini yapamıyorsan bi halta benzemez... basçı çalmayı bilirse her şeyi yapar.(işi bilecen)

bastan güzel alet getirin bana bakam.. ben zamanında klasik gitar da çaldım elektroyu da elime aldım ama bastan çok memnunum. özellikle okulda yaklaşık dört yüz kişi var biri basçı...
  • Ayrton Senna • 11 Kasım 2005 22:29 • #488683
    valla bas deyince aklıma bir şahsiyet geliyor oda John Entwistle... The Who nun basçısı...rock tarihinde bas solosu atan ilk bas çı diye biliyorum... Duymak isteyenler My Generation ı dinleyebilir...
    tabi önce bu şarkının, bulabilirseniz bi görüntülerini izleyin... basçı arkadaşın elini takip edin... :p ve yüz ifadesini...
    vesselam aleti iyi çalmak zordur...

Birde bas çı demişken.. X japan ın 1989 tarihli bir videosunu izlemiştim... ama hayal meyal hatırlıyorum... tekrar bulmaya çalışıyorum videoyu... Elektro gitarist arkadaş bas ı distortion a bağlamış solo atıyordu... açıkçası duyduğum seslerden etkilendim... zaten o gitaristinde lakabı distortion ların efendisiymiş...

Sonuç olarak bas a b.k atmayınız...İyi çalandan dinlemesi gayet hoş olan enstrüman...
  • re-arranger • 12 Kasım 2005 00:45 • #488693
    ortalama seviyede bas çalan, artist ve kaprisli olmayan, stüdyoların parasını veren, fazla sorun çıkarmayan, insanlarla rahat anlaşan, her kafaya uyan, hemen her tür müziği seven biriyseniz (ben:-) açıkta kalmanız gibi bi ihtimal yoktur hatta 4-5 grupla birden çalıştığınız zamanlar da olur.
    bas kadar zevkli enstrünman yoktur ayrıca, telleri istediğin gibi tut çek vur, stresimi alıyo valla. slap denen şeyin zevkini başka bişey verebilir mi bana bu dünyada?? elektro ya da klasiği alınca elime telleri parçalıycam diye korkuyorum.
    arka planda falan kalıyo olabilir boşver napcan ön plana çıkıp kızlara hava mı atcan?
  • ga ga • 12 Kasım 2005 02:07 • #488699
    bass çalan bayan arıyorumla bass çalan hatun arıyorumun arasındaki fark garajla çöpçatan siteleri arasındaki fark kadar büyük istersen sen bu "farkındalığı yaşa"(ne demekse)
  • sleepyhouse • 12 Kasım 2005 17:29 • #488726
    şu hatun lafı nedir ya cariye var hatun bitti