-
yaw iyi de türkiye de mi yoxa dünya da mı >?
türkiye de ;
1-Whisky
2-Dr.skull
3-Mavi Sakal
4-Yaşar Kurt
5-Kramp
ha diyosan ki dünya diye..yazdıkların harika!!ama oraya Black Sabbath yerine Skid Row veya GUn's and Roses yazabilirdin..bence..
-
en iyi rockçılar dememiş şekil veren demiş arkadaş...
Türkiyede bu saydıklarından hiç biri şekin ve yön vermemiştir.Türk rockına şekil verenler Moğollar,Yavuz çetin,Cem Karaca'lardır...Yani yazmışsında MAvisakalın kaç albümü var alaşkına???
-
cok albüm yapan şekil veren demek degildir kanımca..eger günümüzde şöyle bi bakçak olursan cogu alt grup kendilerini mavi sakal vs. calarak hazırlarlar bu da onların kendilerine bi yer belirlemesinde diger bi degişle şekil vermesine sence yardımcı olmaz mı? bence oluyo ki yazmışım
-
bkz:tarih
-
ya bir sürü grup var ama nedense kimse Ramones ve Kissi yazmamış anlamadım tabii Deep Purple,Led Zeppelin;black Sabbath,Morörhead,Iron Maiden,Judas Priest,Guns'n Roses,Nirvana vs.
şimdi aklıma gelmeyen daha bir sürü isim var bunu ilk 5'e sığdıramazsın bence ama bunlar da var unutmayalım derim!
-
Haklısın Üstad.. Ben 5 dedim.. çünkü liste çok uzar yoksa.. genelde yarattığı akımla en çok kitleyi etkilemiş, idol olabilmiş ve insanlarımn müziğe başlamasına yardım etmiş olan 5 isim dedim.. zaten ben herkesin yazdığına hak veririm.. çünkü en azından o adama bi şekil vermitirki buraya yazmıştır.. ilerde belki iyi bi müzisyen olmasına yardım edicektir o isimler..
-
&elvis presley
&pink floyd
&led zeppelin
&nirvana
&radiohead
(&joy division
&sigur ros )
-
deep purple
black sabbath
metallica