-
beleşemi satıyolar sizi sana iyi tapınmalar görmüşte tapmış canım benim sen yanlış görmüş olma harun yerine bi tır olmasın o kötü geçmiş üstünden ama özelliklede başın kötü darbe almış yazık...
-
büyüyünce geçer merak etme.....
hem sen de güleceksin ilerde bunlara....
neyse harun a selam söyle,bbyyyeee
-
yanlıs düsünüyosun mor vr öyesi dısında sevdiklerim var mesels evanescence ve greenday hastasıyım mor ve ötesi ve duman türkiyenin en iyi rock grupları tartısılmazz
-
olabilir görememmi yani ben onları 5 senedir dinliyorum özenti fanlarından diilim yani sadece harun için dimlemiyorum dinleynlere sinir oluyorum rock istanbula giden arkadaslar zaten harunla konusma fırsatnını eldeetmiştir bence
-
bence bu nuri
-
efendim anlayamadım.....
-
bence bi grup sevilebilir,dinlenilebilir iyi takip edilebilir,konserlerine gidilebilir..Ama işin içine o grubub solistine tapmak ifadesi giriyosa bu teenage muhabbetinden ileri gidemez.. Sırf bu tarz arkadaşlar yuzunden bir mor ve otesi konserim berbat geçmiş ve gruptan tiksinmeme sebebiyet vermiştir.
-
katılıyorum...
ReFLeKS_GiTaR
-
BENCE HİC İLGİSİ YOK BEN ONLARI 5 SENEDİR dinliyorum harunu sevebilirim bu kimseyi ilgilendirmez grubu harun icin dinleyen hayranlarından diilm sacmalamayın lütfenn
-
saçmalıyorsun... orda olsam ağzını burnunu dağıtmıştım ama neyse canımı seninle sıkamam, değmezsin. ben de eski mvö fanıyım, ama sırf sizin gibiler yüzünden harun şımardı ve öncesinde-dalga geçmek adına- klibinde manken oynatan adam, bu olaylardan sonra deniz akkaya'yla dergiye poz verdi, abuk subuk dergilerle röportaj falan yaptı... bozdunuz abi adamı..