-
hadi ya severim senmi mani olacan ne alakası var bozduk lütfen sacmalamayın sagda solda harun hakkında yorum yapan insanları sevmem
-
mor ve ötesi ve duman türkiyenin en iyi rock grupları tartısılmazz
bi daha böyle şeyler söyleme olur mu?
-
ulan siz hepiniz hastasınız ya.taptığınız damlara bakın ya
-
abi mvönün ilk zamanlarında hatta son albüm çıkıp da patlamadan evvel bi durusu vardı .. sanki bana onu kaybettiler gibi geliyo..Yeni albümde görücez ne olacagını ama Harunun biraz şımardığını inkar etmemek gerek.. benim en sevdiim adam K.Kabadayıdır o grupta... Adamın duruşu imajından belli zaten ...Söz söylemeye gerek yok..Ama ben nickimi KEREMKABADAYIKOLIK falan yapma ihtiyaci hissetmiyorum cunku dedigim gibi sevmek var TAPIYORUM var bi de.. arada da ucurumlar var
-
Ya neye yanıyorum biliyormusunuz sevgili garaj ahalisi..?? YAV DUMAN İLE MVÖ TÜRKİYE'NİN EN İYİ ROCK GRUPLARI OLMUŞ... ya oha ya brüşşşt ne diyeyim ben yuh be... yav göz var nizam var kulak var mantık var ve ayıp denen bişey var.. yuh be... Ya birde Ordabiyerde bu ''KABADAYIKOLİK'' komik olmuş gece gece bayağı güldüm ha:)
-
abi dumur ayagıma gelmiş kaçırır mıyım geyiği :))
-
Vallahi yaa... neler var ya... :) Ya ağalar bacılar kardaşlar, Türkiye'nin en iyi rock grupları ne demek ya... Nooluyoruz ulan! 2 sinek bi bokun üstüne konmuşlar sineklerden biri osurmuş, diğer sinekte ''oha yemek yiyoruz'' diye kızmış... olay bumu yani?? ya bırakın şu harunu ya bırakın şu topkek'i ya.. Kaan'a ne demeli?? Allah'ın keş bi kulu... Orda burda teenager'lara konser vererek ve bu konserlerinde sigarayı elinden bırakmayarak kötü alışkanlıklara özenme sebebi olduğundan baştan sakıncalı bi arkadaş.. Kısaca Manyak ya.. Yaptıkları müzik beni HİÇ ilgilendirmeyen bi konu ama adamların kişilikleri hoşuma gitmiyo... Mesela Duman grubunda Batu diye bi şahıs var adam güya evli barklı adamın yaptığı soytarılıkları görüyomusunuz bilmiyorum... neyse... ohh bea gece gece iyi geldi... psikoloğa gitmeyin garaja içinizi dökün...
-
saytarı?soytarı olmasın?
ReFLeKS_GiTaR
-
Arkadaşım bence insanların yazdıklarına hata arıyacağına başka şeyler yapmalısın... Asalaklıktan yararlıbakteriliğe geçiş zor bişey ama bu zor döneminde başarılar dilerim...
-
harbiden düzeltme abes olmuş okan