Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzik bi ortaklık mıdır? Yoksa yalan mıdır??

• ordabiyerde • 16 Aralık 2005 02:59 • #490377
    Aynı müziği dinleyen insanlar aynı şekilde mi düşünürler? Yoksa aynı müziği dinlemek aynı duyguları hissedebilmek değil midir her zaman?

Hadi beyni kasın da cevap verin biraz...
  • Corpse Grinder • 16 Aralık 2005 03:11 • #490381
    Aynı müzikten kastın ne anlıyamadım:) yoksa gecenin bu saatinde beynim sulandığı içinmi anlmadım:) Ya bence aynı tür müziği dinleyen insanlar genelde aynı ruh haline sahip olurlar veya benzer şeyler düşnürler... Mesela Rafet El Roman dineleyn bi arkadaş ne olur?? romantik olur dimi?? Hangi insan R.E.Roman dinleyipte duygusal romantik olmaz?? böyle küçük bi örnek verebilirim beynimin bu sulanmış haliyle:)
  • superman • 16 Aralık 2005 03:12 • #490383
    dünyada 6 milyar insan var,her insanın kafasının içinde aklımızın alamayacağı kadar çok fikir,herkesin içinde bi o kadar çok his ve tat,ve bu bileşimlerin oluşturduğu farklı kombinasyonlardan doğan farklı tepkiler var.

dünyanın şekilselliği bu kadar fazla farklılığı karşılayacak kapasitede olmadığından,insanlar zaman zaman mecburen aynı platformlarda buluşurlar.insanlar aynı objeye bakabilir ve herkes ayrı anlam yükleyebilir.

dolayısıyla kimin kafasından ne geçiyo düşünmek alengirli bi iş.
  • ordabiyerde • 16 Aralık 2005 03:16 • #490384
    Corpse aslında anlamışsın..ve çok da güzel açıklamışsın.. beyin yerinde yani hala :))
  • Corpse Grinder • 16 Aralık 2005 03:23 • #490388
    Superman arkadaşım sen kendini uzay yolunda filan zannediyosun galiba... Bak Türkiyede yaşıyorsun... Dünyadaki 6milyar insanı ne karıştırıyosun... Türk insanıyla elalemin ne alakası var?? Bence türk insanın hatta s.ktr et dünya insanının %80 i Rafet El Roman dinlediğinde duygusallaşır... Boş bi objeye baktığında herhalde farklı şeyler düşünebilirsin... Mesela Bİ erkek vites topuzunu tutunca ne hisseder? Arabasının vites topuzunu hisseder, bi kadın ne hisseder veya düşünür?? :) ama iş direk duygulara hitap edecek şeyler olunca insan ayrımı düşünce ayrımı olmaz! Saçma olur... İnsanlar beni anlamasın diye o kadar bilimsel konuşmana gerek yok... Bilimsel konuşmak burda işe yaramaz yarasaydı ben gerekli bilimselliği gösterirdim... Neyse... Bu iş duygu işi herşeyi mantık belirlemez... Dünyadaki herkese Rafet El Roman'ı dinletsek herkes duygulanır.. Bu Rafet El Romanla ilgli bikonu değil duyguların işlevselliğiyle ilgili bişey...
  • ordabiyerde • 16 Aralık 2005 19:32 • #490444
    Ama Corpse Şöyle de bişey var.. Misal aynı grubu izlemek için konsere gidiyosun,tamam herşey yolunda bereaberce eğleniyosun falan, ama her bireyin eğlence anlayışı farklı oluyo farklı farklı bi sürü tipin farklı bin tane hareketle karşılaşıyosun...
  • Corpse Grinder • 16 Aralık 2005 23:34 • #490451
    Sevgili arkadaşım işin o boyutundan bakarsan doğru... Ben sadece duyguların işleyiş biçimlerini söledim... Eğlence biçimleri tabii ki farklı olur...
  • Corpse Grinder • 16 Aralık 2005 23:34 • #490452
    Sevgili arkadaşım işin o boyutundan bakarsan doğru... Ben sadece duyguların işleyiş biçimlerini söledim... Eğlence biçimleri tabii ki farklı olur...
  • Corpse Grinder • 16 Aralık 2005 23:34 • #490453
  • superman • 17 Aralık 2005 00:10 • #490455
    corpse grinder senin mına koyim.