Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metaler doğanlar...?

• Corpse Grinder • 16 Aralık 2005 03:16 • #490385
    Arkadaşlar rock-metal müziğe gönül vermeden önce dinlediğiniz alakasız türler oldumu?? Yoksa aramızda ben metaler doğdum diyenler varmı?? Annesi Babası rock-metal müziğe gönül veren arkadaşlarımız olabilir lakin ''annem babam metal dinliyodu ben metalci doğdum'' demek biraz yanlış olur değilmi??
  • ordabiyerde • 16 Aralık 2005 03:19 • #490387
    Abi ben rock dinlemeden-yani doğru yolu bulmadan önce :))-Mustafa sandal dinleyen adamdım pardon bebeydim:))Onun arabası var vırınnn diye :)) ben yine iyiyiğm Ahmet Kaya İbo falan dinleyip rock a -nasıl olduysa-zıplayan arkadaşlarım var ki hayranım adamlara.. bu nasıl bir kombinasyondur ikisini hangi potada eritebildin diye :))
  • man_on_fire • 16 Aralık 2005 15:41 • #490430
    Valla ben lise yıllarına kadar(belki sile bitene kadar)rock ne metal ne on bilmezdim..Popüler olanı diğnlerdim ki benimki imkansızlıktı..Memleketime ve büyüdüğüm aile içerisine rock metal hiç bulaşmış değildi..Ve böyle şarkıları bile bulamazdım dinlemek için ki hala fazla yoktur bizim oralarda..Bizim orası köy değil yanlış anlamayım..Türkiye nin bir çok ilinden büyük bir ilçede memleketim ama yerli turistin tatil kenti olmasının da biraz etkisi var galiba...
  • ArchangeL666 • 16 Aralık 2005 18:34 • #490442
    metaler ha? böyle bi insan anca ortalarda ben onu dinliyorum şunu yapıyorum diye kendini ispatlamaya çalışmaktan başka bi şey yapmaz...
  • Holy_Bastard • 16 Aralık 2005 20:34 • #490445
    metaler ha? böyle bi insan anca ortalarda ben onu dinliyorum şunu yapıyorum diye kendini ispatlamaya çalışmaktan başka bi şey yapmaz...

Nickin sonuna 666 yazmak gibide değildir ama ne dersin?!?

Ayrıca defalarca söyledim ,tekrar söyleyeceğim ,son zamanlarda peydah olan ve METALCİ lafına banalmış gibi bakan kitleye uyuz oluyorum...İlla öyle marjinalmi olmak lazım kardeşim...Metalci demek dinlediğin müzik türünü belli etmektir ,kişiliğini değil ve böyle bir sitede müzikal yönümüzün ortaya çıkması gerektiğinden METALCİ tabirinin kullanılmasında bir abeslik yoktur kanımca...Bu lafa gerçekten karşı olan insanlar var ,saygı duyarım ,ama karşı çıkanların çoğuda KENDİNDEN BÜYÜK METALCİLERE yaranmak için yapıyor ,ki benim gözümde aynı amaçla kendini METALCİ tanıtan özentilerden bir farkları yok...
  • düşyılmaz • 16 Aralık 2005 22:36 • #490446
    hahhhaaa :D:D:D

hem metalci
    hem ''KENDİNDEN BÜYÜK METALCİLERE yaranmak için'' bilmem ne

ikisini aynı aynda kalırmaz insan bünyesi,bedeni
    o kadar eblehliğe dayanamz ,patlar alimallah
  • Corpse Grinder • 16 Aralık 2005 23:32 • #490449
    eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek aynı eşşek... Garaj aylar öncede böyleydi şimdide böyle... millet bi fikir paylaşmak derdinde değilki kendini ona buna ispatlama derdinde... Ulanlar ''Metaler'' derim ''metalci'' derim size ne?? size giren çıkan ne?? ne kadar akıllı insanlarsınız siz ya?? Ayrıca ARCHANGEL666 nickli arkadaş sen fazla konuşma istersen kimin özenti olduğu nicklerden alelade belli oluyo... yani şuraya konuşulsun millet birbirine bok atmaktan vazgeçsin kendileri konuşcak konu bulamıyolar bari yardım edelim diye topic açıyoruz, adamlar ''metaler'' derdinde... Sizin gibilere diyecek bişeyim yok... Siz kendinizi heryerde belli ediyorsunuz zaten!...
  • miami_karpuzu • 17 Aralık 2005 02:16 • #490459
    sonuc ne simdi
    metaler mi metalci mi?
    rocker mi rockçu mu
    seksendor mu sex N dirt mü
    bole devam eteriz artik
  • sauron • 21 Aralık 2005 12:29 • #490590
    bu topic biraz itiraf com falan gb olcak
    ben başlayayım ortaokulda eminem-avril lavinge-evanesence falan dinliyorduuummmm:S
  • sauron • 21 Aralık 2005 12:34 • #490592
    şimdi sen en başta bu yorumu yapmakla kendini ispatlamaya çalışmışsın
    özellikle nickin ve sonundaki 666 da seni çok ama çok komik bi duruma düşürmüüüşşş
    kanıtıda bak gülüyorum NİHAHAHAHAHAH!!!!