-
sağol yaw:)
-
maykıl ceksın iyidir ben hala dinlerim.zaten müslüman olmuş.
-
Barış Manço favorimdi ,ama ben popda dinlerdim ilkokuldayken...Müziğe çok fazla önem vermezdim ,Barış Manço hariç...Onu her gece dinlerdim :)))
Ayrıca bu topicte Corpse Grinder ile Sauron nickli arkadaşların yorumlarını tuttum...Demekki hala bu marjinalite hastalığına kapılmayanlar var :)
-
Michael Jackson gerçekten iyi. Yalnız, rock-metal yoluna doğru yol demek? Abartmıyor muyuz şu müziği parçalama işini. Barış içinde yaşayın demiyorum ama artık yollarımız da mı ayrılıyor dinlediğimiz müzik ayrıldıktan sonra? pffft diyorum ben.
Ayrıca Archangel666'nin kullanıcı adına bakıp yanılmayın. Daha öncesinde ben de sorgulamıştım bunu ama harbi kardeşimizdir kendisi forumlarda.
-
cwpları okumadım ama ... metal doudum denmez bnce... örneğin bn = şuan metalden başka bişei dinnemeye tahammül edemiyorum..ama önceden (utanıyorum kendimden) ne bulursam dinlerdim...hatta hip-hop dinlediğim bi dönem hatırlıyorum ... ama bayaaa önceydi işte... =(((
valla yapmıyorum artık ölee pis işler... =P
-
Utanma :) Sonuçta -her ne kadar bazılarına müzik demeye dilim varmasada- onlarda birer tür ve dinleyenleri var...Bende metal dinlerim ,ama sadece metal değil...Mozart ,Beethoven ve Tchaikovsky'nin klasik eserlerini dinlerim , çok güzellerdir...Ayrıca sevdiğim başka tür parçalarda çıkıyor - ama rap ya da pop değil- fakat dinlediğim parçaların %90'ını metal oluşturuyor...Eğer kendine metalci dediğin için seni aşağılayanlar olursada takma kafana...Bak bu sitede marjinal bi grup var ,metalci lafına kızıyorlar:))
-
aslında şu an metal-rock dinliyorum diyebilmek en önemlisi..
geçmişi unutmak lazım bazı durumlarda...:)(ben bunu yapıyorum:))
-
ben bilmem onu benim ebem bilir.
-
abi ben diyebilirim abiler vardı ben doğduğumda onlar 14 15 yaşlarındaydı ve ikiside metal head